8. září 2022 • 09:20

Sazka eLEAGUE: Entropiq Prague slaví vítězství. Dynamo Eclot prohrálo i svůj druhý zápas

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jablonec - Karviná: Neuvěřitelné! Náprstek trefil hlavou svému týmu vítězství, 3:2!
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trpce vstoupili do podzimního splitu aktuální mistři ČR z Dynama Eclot. Druhý zápas, druhá prohra. Tentokrát capseN a spol. nestačili na pražský Entropiq. Přitom na mezinárodní scéně si vedou Ecloti solidně. Na jedné z map leckr AJTT táhnul svojí partu k úžasnému comebacku ze stavu 3:12 na 16:14!



Obě mapy duelu mezi Entropiq Prague Dynamem Eclot se odehrávaly v dramatické atmosféře a vždy skončili nejtěsnějším možným rozdílem. Pražané si připsali tři body do tabulky díky dvěma vítězným mapám, které shodně opanovali 16:14.

Dynamo Eclot táhnul Dytor, který skončil jako jediný z týmu v kladných číslech. Zaznamenal 54 fragů a 44 smrtí a klasicky sbíral vysoká čísla za damage. Přesto tohle pardubické skvadře nestačilo. 

Na druhé straně totiž opět zářil Filip Dolenský. AJTT měl nejlepší ratio z celého startovního pole. Navíc mu dobře sekundoval AWP hráč sesl a nezaspali ani další kolegové. Týmový výkon opepřený AJTTovým mistrovstvím tak vykouzlil pro Entropiq Prague první výhru ze třech odehraných duelů. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud