23. září 2022 • 15:30

PREVIEW: Víkend nabitý CSkem. Rozhodne se o konečném pořadí základní části Sazka eLEAGUE

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva hrací dny a nadílka šesti zápasů. V sobotu a neděli nás čeká vrchol základní části CS:GO Sazka eLEAGUE. Situace je celkem zajímavá a do posledního zápasu se může pořadí jednotlivých celků promíchat. Na jaké zápasy se můžeme těšit? A kdo má největší šanci vydolovat z víkendu přímý postup na For Games.



Obhájci titulu ze SINNERS mohou být v pohodě - po pěti zápasech mají patnáct bodů a to se střetnou o víkendu s outsidery z Inside Games. První místo by jim tak nemělo uniknout.

Hotovo je i na dně tabulky, zmínění ING a Dark Tigers mají shodně po bodu a jsou bez šance na Playoff. O své setrvání v největší české esportové lize tak budou bojovat v baráži. 

Závody o druhé místo a vstupenku na For Games

Hned trojice zápasů čeká tábor eSuby. Hráči modré krve postupně narazí na SINNERSCryptovu Entropiq Prague. Blogg1s a jeho kolektiv je možná největším překvapením dosavadního splitu. Tým nově pod taktovkou trenéra Destyho hraje ve velkém stylu - na domácí scéně i v zahraničí. 

Sazka eLEAGUE mají za sebou eSubáci čtyři zápasy, ze kterých vytěžili 10 bodů. Pokud zvládnou během náročného víkendu zvítězit alespoň dvakrát, mají jistotu 2. místa a automatického postupu na finálový turnaj na festivalu For Games

Velkou šanci v závodech o druhé místo mají také vicemistři ENTERPRISE. Ti aktuálně mají na kontě 11 bodů. V programu však jen jeden zápas. Proti Dark Tigers by to nicméně měla být jasná tříbodová záležitost pro h4rna a jeho kolektiv. V tomto momentě by byli EP na 14 bodech a čekali by, jak se vyvine situace eSuby

Pokud ENTERPRISE zvítězí ve svém posledním zápase, zmizí už tak malá šance na druhou příčku u týmů Entropiq Prague Cryptovy. Oba jmenované celky budou chtít urvat co nejlepší výchozí pozici do čtvrtfinále Playoff. 

Dynamo Eclot kvůli porážkám s Entropiq a eSubou může přeskočit v posledním zápase jen Cryptovu - do čtvrtfinále tak půjdou finalisté MČR Tour Praha buď 5. nebo 6. místa.

Harmonogram zápasů

Zápasy sledujte na streamu eLeaguecz

  • Sobota, 24. září
    • SINNERS vs. eSuba, 14:00
    • Dynamo Eclot vs. Cryptova, 16:00
    • Dark Tigers vs. ENTERPRISE, 19:00
  • Neděle, 25. září 
    • eSuba vs. Cryptova, 14:00
    • Entropiq Prague vs. eSuba, 16:30
    • SINNERS vs. Inside Games, 19:00
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud