11. října 2022 • 15:15

Pechyn po For Games: SINNERS momentálně nemají nejlepší formu. Může je porazit kdokoliv

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Martin "Pechyn" Pechoušek měl nemalou část podílu na senzačním postupu eSuby do finále Sazka eLEAGUE. Čtyřiadvacetiletý rifler modré krve a dle čísel sedmý nejlepší hráč podzimního splitu s 59% winratem za 22 odehraných map zhodnotil průběh For Games pro štáb webu Sazka Esport.



Talentovaný Martin "Pechyn" Pechoušek byl jedním ze strůjců nečekaného úspěchu Counter-Strike sekce jedné z nejstarších esportových organizací v Čechách - eSuby na For Games.

Konzistentně stabilní rifler, který dobře a hlavně kvalitně dělá svou práci a je vždy na tom správném místě. Přesně tak by se dal charakterizovat zkušený Pechoušek, který ma v pozidmním splitu výbornou formu.

Herní statistiky PechynaFoto Sazka

(zdroj obrázku: Sazka Esport)

Za posledních deset zápasů v rámci Sazka eLEAGUE Pechyn se svým týmem pětkrát vyhral, třikrát prohrál a pouze dvakrát remizoval. Martin má na svém kontě 469 fragů a jeho výsledné K/D ratio se rovná 1.18.

Jeho zásluhou ve vyřazovací fázi podzimního splitu eSuba převálcovala tuzemské jedničky - SINNERS a v Grand Finále offlinového klání měla blízko k vítěznému konci proti slovenské organizaci ENTERPRISE.

„Porazili jsme Dynamo Eclot. Šli jsme proti SINNERS, nikdo neočekával, že vyhrajeme... natož, že dokážeme takovýhle výsledek uhrát proti SINNERS.“ zhodnotil ve videorozhovoru pro Sazka Esport spokojený Martin.

Podle něj už SINNERS nejsou jasnou jedničkou a porazit je na domácí scéně může téměř kdokoliv. "Podle mě tu jsou teď (ve špičce) čtyři týmy, SINNERS, ENTERPRISE, Dynamo Eclot a my (eSuba)," uzavřel v rozhovoru s Ondrou Kvardou.

For Games 2022: Stříbrná CS:GO sestava eSuby

  • Lukáš "luko" Hrabčík - Kapitán
  • Dominik "blogg1s" Janita
  • Martin "Pechyn" Pechoušek
  • Lukáš "Levi" Bouřa
  • Jakub "M1key" Krausko
  • Dominik "desty" Černý - Trenér
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud