14. října 2022 • 21:15

Překvapení na MSR. Sestava ENTERPRISE propadla. Sampi jsou z kola ven taky. Září Dynamo Eclot

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velké zklamání mají na rtech po skvělém tažení Sazka eLEAGUE hráči ENTERPRISE. Na slovenském šampionátu vybouchli. Herně nestačili na týmy, které běžně poraží. Ani Sampi už do turnaje nepromluví, po prohře s eSubou jim definitivní hřebíček do rakve zatloukl tým Entropiq Prague. Naopak Dynamo Eclot si zajistilo postup do Grand Finále. eSuba míří do Lower Bracketu.



Ještě v nich koluje adrenalin z For Games a seznačního prvního místa ve největší tuzemské lize. V Sazka eLEAGUE skvadra ENTERPRISE poprvé přerušili kralování SINNERS

Přesun z Prahy do Nitry se ale Blytzovi a jeho kolektivu vůbec nepovedl. Po prvotním úspěchu v podobě triumfu v bo1 nad Entropiq Prague totiž přišlo hořké vystřízlivění. Nejprve jim ráznou stopku dali hladoví Dynamo Eclot. V zápase o všechno v Lower Bracket pak neuhráli ani mapu s Cryptovou

Stejný osud zasáhl i ambiciózní sestavu Sampi. Talentovanému týmu, kterému schází zkušenost v podobě GuardiaNa, by při neúčasti v Sazka eLEAGUE a po nevalnému výsledku z MČR Tour Praha, mohl úspěch na Mistrovství Slovenska vlít novou energii do žil. Proti se ale postavil leckr se svojí pražskou družinou Entropiq. 

Dynamo Eclot je finalistou

V ostře sledovaném zápasu mezi Dynamem Eclot eSubou o přímý postup do Grand Finále se diváci dočkali decideru. A bylo to drama jak se patří. 

Na první mapě Overpass, kterou picknuli nedávní stříbrní hráči ze Sazka eLEAGUE si DNE dokráčelo pro vítězství až v prodloužení - 19:16. Na mapě druhé, Inferno, vládla eSuba. Svému soupeři dovolila jen čtyři kola. 

Co naplat. Na decideru se jede od nuly a otěže klání vzali pevně do svých rukou Pardubičáci. Vertigo zvládli 16:12 a mají vstupenku do Grand Finále MSR. To modrokrevní budou čekat na vítěze zápasu Entropiq Prague Cryptovy. Šance na vysněné zlato ale má.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud