25. října 2022 • 16:15

Sledujte baráž! Sampi se můžou vrátit mezi elitu. Inside Games a Dark Tigers hrají o přežití

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sampi, Inside Games a Dark Tigers. V baráži o Sazka eLEAGUE zbyly tři týmy, šťastnější na konci budou jen dva. Na koho zbyde černý Petr? Pokud uspějí Sampi, vrátí se po pauze mezi ligovou elitu. To by zároveň znamenalo konec minimálně na jeden split pro duo Inside Games - Dark Tigers.



V lepší startovní pozici před úterním programem jsou hráči Sampi Inside Games. Ty čeká vzájemné měření sil už v 17:00 (stream na twitchi). Obě sestavy si v současné konstelaci mohou dovolit jednou zaváhat. 

Poražený bude mít šanci nápravy od 20 hodin, kdy se v přímém souboji o setrvání v Sazka eLEAGUE utká s Dark Tigers.

Sampi jsou favority 

O roli favoritů není pochyb. Sampi, byť bez Guardiana, stále mají slušnou palební sílu. V týmu jsou slovenští talenti Savana Matys, kteří i přes svůj nízký věk mají dostatek zkušeností, které mohou přetavit v postup do ligy. I Hones má co nabídnout. Sazka eLEAGUE si letos vyzkoušel v kádru Entropiq Prague

Ale i Dark Tigers Inside Games mají spolu leccos odehráno. Tigrům se navíc povedlo obrat Sampi o mapu - možný je tedy i scénář, že ING překvapí tým Jakuba Jankta a DTG velkému návratu zamezí. 

Více pravděpodobné ale je, že se o bytí či nebytí v lize utkají na konci dnešního hracího dne právě poslední dva týmy obou letošních splitů.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud