3. listopadu 2022 • 10:40

IEM Rio: NEOFRAG s OG sehrají duel o všechno s Vitality. "Musíme se probudit," hlásí nexa

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnes je na programu páté kolo Challengers Stage na Majoru v brazilském Riu. Dozvíme se tak poslední tři postupující do další fáze turnaje. OG  s Adamem Zouharem nemohli vyfasovat těžšího soupeře, než jsou nedávné jedničky světového hodnocení Vitality. "Duel o všechno" startuje v 15 hodin.



Vitality vs. OG. Zápas dvou ambiciózních organizací bude ozdobou Challengers Stage. Na Majoru v Riu se ani jednomu z celků nedaří podle představ. Údiv vyvolávájí zejména zlatí sršni, kteří ještě do pondělí byli číslo jedna ve světovém žebříčku. V Brazílii nestačili na GamerLegion a Outsiders. 

Také Adam "NEOFRAG" Zouhar nemůže být s dosavadním děním ve slunné metropoli spokojený. Těsná porážka s Fnatic i s domácími FURIA Esports teď přišpendlila OG ke zdi. Mezikrok v podobě setnutí IHC Gaming vyšel na výbornou, v nadcházejícím bo3 klání ale musí vytasit degster a spol. to nejlepší, co v nich je, Vitality totiž zaváhání neodpouští. 

Musíme zahrát jako na BLASTU v Lisabonu

V rozhovoru pro hltv se srbský hráč OG Nemanja "⁠nexa⁠" Isaković rozpovídal o rozpoložení týmu. "Nemyslím si, že jsme hráli špatně, ale musíme se ještě trohu probudit," popsal. "Doufám, že ukážeme, čeho jsme schopní," dodal. 

Fantastickou formu měli OG v první polovině roku, kdy na BLASTU v Lisabonu brali dělené třetí místo. "Musíme zahrát naše nejlepší CSko, tak jako v Lisabonu nebo na RMR," vyhlásil nexa.

Ani to ale nemusí stačit. Vitality na zmíněném turnaji v Lisabonu, totiž před OG, na stříbrné pozici. Uvidíme, jaký tým se dokáže na klíčový zápas nejlépe vzpamatovat.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud