4. listopadu 2022 • 16:10

VIDEO: I don´t give a f*ck. SyrsoN z BIG se toho nebojí, v rozhovoru pro hltv se pořádně rozvázal

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Berlínský tým BIG se díky zápasové bilanci 3-1 dokázal kvalifikovat do další fáze Majoru v brazilském Riu. Velký podíl na tom měl i Florian "⁠syrsoN⁠" Rische, který před Legends Stage srší velkým sebevědomím. Ví, že nemá už nic ztratit. Podívejte se na rozhovor, který natáčela s hráčem redakce hltv.



"Je u pr*ele, co o mně lidé říkají... Jako že jsem jen online hráč a podobně... Soustředím se jen na sebe a vím, čeho jsem schopen. Někdy mám špatný turnaj, někdy mám dobrý turnaj, ale chci být důslednější a ukázat se v dobrém světle," řekl šestadvacetiletý Němec.

I díky němu se BIG nemuseli předčasně pakovat z Ria. Berlíňané nejprve zdolali před bouřlivou kulisou domácí celek FURIA, načež ale přišla porážka s Bad News Eagles. To skvadru ale nepoložilo a i díky přijatelnému losu po výhrách nad Grayhound Gaming a 9z postoupili.

Nemáme co ztratit

V Legends Stage už čekají BIG ty největší hvězdy. Jak se popasovat s týmy jako NAVI nebo FaZe? 

"Myslím si, že bychom měli být opravdu sebevědomí. Nemáme co ztratit, jsme sice underdogs, ale znovu opakuji, nemáme co ztratit. Chceme jen hrát svoji hru a zkusit se potrestat všechny chybičky soupeřů," řekl v intervie syrsoN

Celý rozhovor hltv najdete na tomto odkazu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud