22. listopadu 2022 • 14:45

Sazka eCUP jde na stream! Čtvrtfinále láká na duely Sampi se Sinners a Dynamo Eclot s eSubou

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě jeden poslední mejdan sestav CZ/SK scény předtím, než přijde do akce "neviditelná ruka trhu". Sazka eCUP se dostal do čtvrtfinálové fáze a my jsme pro vás na stream vybrali dva atraktivní duely. Vítězný tým si odnese bohatou předvánoční nadílku v podobě stotisícového prize money.



Už v 16:00 začíná zápas Sampi se Sinners. Napětí mezi těmito dvěma týmy se během uplynulého ročníku vzrostlo a my se můžeme těšit na zajímavý zápas. Favority jsou i bez zraněného Jindřicha Chyby hříšníci.

Společně s trenérem tomkeejsem, který se vrátil do "herního sedla" poprvé od podpisu Zera, se týmu celkem daří. 

Sampi už mají za sebou osmifinálovou zkoušku. Dark Tigers uštědřili velkou porážku 16:3 a 16:7. Flow si budou chtít přenést i do dnešního duelu s nedávnými mistry ČR. Kdo se nakonec bude radovat z postupu? 

ZÁPASY SAZKA ECUP SLEDUJTE NA NAŠEM TWITCHI

Dynamo Eclot vs. eSuba

Největším tahákem je duel mezi Dynamem Eclot eSubou. Dojde na repete čtvtfinále podzimního splitu Sazka eLEAGUE, ve kterém pro mnohé překvapivě uspěli hráči modré krve. 

Ti pak ale na For Games i v dalších soutěžích dokázali, že to rozhodně nebyla náhoda a posunuli se do absolutní tuzemské špičky. Šance pražské a pardubické organizace na postup do semifinále eCUPu jsou tak otevřené. Jejich zápas startuje na streamu v 19:00

V offstreamových kláních se proti sobě postaví Entropiq Prague Cryptova. Tým Enterprise zas narazí na celek ANDROMEDA, který si poradil s Inside Games a který tvoří hráči známí z Fadee Gaming.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud