13. prosince 2022 • 16:15

NEOFRAG se připravuje na další velký turnaj. OG zítra v Abú Dhabí otevřou BLAST World Final

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve středu ve 13 hodin odstartuje Adam Zouhar další velkou misi v OG. Evropský mix rozehraje World Final duelem s týmem Heroic. Ve skupině B pak číhají ještě Natus Vincere (NAVI) a Vitality.



BLAST Premier: World Final 2022 se hraje v oblíbeném formátu produkční společnosti - na dvě skupiny po čtyřech. V každé z nich po rozehrání úvodních zápasů přijde na Elimination Match a Winners Match. 

Ve skupině B hned na úvod čeká Adama Zouhara rozjetý vlak v podobě dánského týmu Heroic. Ten má za sebou vítězné domácí Fall Finals a zisk stříbra z Majoru v Riu de Janeiru. 

Výsledek matche určí další osud chlapců z OG a v obou případech půjde o velmi těžké váhy světového CSka. NAVI Vitality disponují s nejlepšími AWPery své generace. Z dvojice  s1mple - ZywOo těžko vybírat schůdnějšího soupeře. 

FaZe má možnost si napravit reputaci

Vykoupit se může americká organizace FaZe Clan, která na Majoru v Brazílii pohořela. Jinak se jí v roce 2022 dařilo a zlatá tečka z Blízkého východu by někdejším světovým jedničkám určitě slušela. Proti ale budou ve skupině A další proslulé sestavy: G2 EsportsOutsiders a Team Liquid

World Final se vyvrcholí v neděli finálovou bitvou o prize money ve výši 500 tisíc dolarů. Celkově se v Abú Dhabí rozdá rovný milion.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud