22. prosince 2022 • 18:30

Turnaj na podporu Ukrajině má svého vítěze. Hvězdné války ovládl Slovák frozen

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mix You Shall Not Pass ovládl charitativní turnaj Born To Be Brave. David Čerňanský utvořil vítěznou pětici s Magiskem, dychou, sdy a Xyp9x. Akci organizovala ukrajinská organizace NAVI, představila se na ní i její největší hvězda s1mple a veškerý vítěžek ze sbírky i prodeje merche a itemů půjde na pomoc ruskou agresí zmítané Ukrajině.



Frozen si nejprve poradil s nadupaným týmem sniperů One Shot. Ten vedle domácího s1mpla tvořily další střelecká esa z významných světových týmů - Broky z FaZe Clanu, ZywOo z Vitality, device z Astralis a další Ukrajinec w0nderful z Team Spirit. 

V Grand Finále BORN TO BE BRAVE pak srazil David Čerňanský Rush A Rush B, kde figuroval třeba gla1ve nebo Snappi. Diváci se dočkali duelu na mapách Train, která není v profi map poolu, a Anubis. 

Pomoc Ukrajině 

Natus Vincere vybrané peníze pošle do sbírky UNITED24, kterou založil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj a která je určená na výdaje ve zdravotnictví v zemi.

O motivaci měli přispěvovatelé postaráno. Mezi cenami byl VIP lístek na Major, herní vybavení nebo skiny. Veškeré informace o iniciativě Born To Be Brave najdete na oficiálních stránkách NAVI

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud