13. ledna 2023 • 13:45

Kariérní sešup. Hades hrál s ENCE semifinále Majoru, teď se upsal 47. týmu světa

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po necelých dvou letech se třiadvacetiletý AWPer Aleksander Miskiewicz představí v ryze polském týmu. Někdejší hráč domácího celku Wisła Kraków udělal díru do světa v organizaci ENCE. Teď hadese čeká nová etapa ve švédské organizaci 9INE, která už od loňského léta sází na jeho krajany.



Polský wipař našel angažmá zhruba po pěti měsících poté, co ho ENCE zařadil na lavičku. Na přelomu roku pak uzavřel s finskou organizací dohodu o ukončení smlouvy a do 9INE tak přichází jako volný hráč.

Zmíněných pět měsíců bez zápasové praxe hades nebyl. V druhé polovině loňského roku působil v sestave ex-Finest a jeho skill na serveru pocítily i české celky. Miskiewicz skolik v rámci CCT turnajů SINNERS Dynamo Eclot

Ústup z velké světové scény

Švédská organizace 9INE, která v minulosti nesla název Monarchs, vsadila na ryze polskou soupisku už loni v srpnu. Hades přichází místo krajana SZPERa, polštinu tak tým může během hry používat směle dál.

9INE figuruje v top 50 žebříčku HLTV (47.).  Pro hadese tak jde o ústup ze záře reflektorů. Ještě v květnu loňského roku se představil na stagi PGL Majoru v Antverpách před desetitisíci fanoušky. Nyní v novém týmu bude jen samotný průlom RMR velkým překvapením.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud