23. ledna 2023 • 13:40

BLAST: FaZe skolili OG, NEOFRAG si tak znovu zahraje s Liquid. Co další zápasy?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FaZe Clan v dalším utkání BLAST Premier: Spring Groups porazil OG Esports 2:1. Adam Zouhar si tak v "opravném" duelu znovu zahraje s Team Liquid. Vítěz matche pak zamíří do Grand Finále skupiny proti FaZe. Výsadní pozici, stejně jako americká organizace, si zajistili také hráči Vitality. G2 se utká s NAVI.



Adama "NEOFRAG" Zouhara a jeho družinu OG sestřelil Russel "Twistzz" Van Dulken. Rifler FaZe Clanu poslal soupeře k zemi hned v 66 případech. Zemřel 38krát a byl nejužitečnějším hráčem duelu skupiny B. 

OG nejprve nestačili na první mapě Mirage 7:16. Poté se šlo na Ancient a Zouharova sestava opět potvrdila, že se jí na téhle mapě začátkem roku 2023 daří. Na straně teroristů prohrávalo OG 6:9, za CT side ale po skvělé sérii 10:2 nakonec duel vyrovnalo. 

Na decideru Inferno už ale vítěz PGL Majoru z Antverp převzal otěže klání pevně do svých rukou. NEOFRAG byl sice na třetí mapě nejlepším hráčem svého týmu, na rozjetý FaZe to ale nestačilo. Vedle Twistzze se dařilo také náhradníkovi za raina es3tagovi. 

Evil Geniuses se "usmažili" na Infernu

Druhým grandfinalistou Spring Groups jsou po FaZe hráči francouzské organizace Vitality. Golden Hornets deklasovali přemožitele Heroic Evil Geniuses. V prvním dějství EG ještě drželi krok a uhráli alespoň 11 roundů. 

V tom druhém, které bylo situováno na Infernu, ale totálně americká organizace propadla. Proti Vitality uhrála jediné kolo a mapa se pro ně proměnila doslova v peklo. Hvězda Mathieu Herbauta oslnivě zářila. ZywOo končil zápas s 2.0 Ratingem 1.87. Střeleckou formu podtrhuje 47 fragů a jen 20 smrtí. 

Dnes se také dozvíme třetí granfinalistu. Ve skupině C o tuto pozici svedou souboj v prestižním duelu hráči G2 Esports Natus Vincere (NAVI).

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud