1. prosince 2020 • 19:20

WL #7: Prokletí Emericksona pokračuje, Sampi i Slavia v Elite 1

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedmá víkendová liga, sedmkrát Elite 1, tomu se říká konzistence. Janu „Emerickson“ Krupičkovi se ale pořád vyhýbá vysněná perfektní víkendovka. Na tu nyní nedosáhl žádný český profík, za to v E1 jsme měli opravdu bohaté zastoupení. Všichni borci ze Sampi i Slavie se umístili v té nejvyšší divizi.



Velkou smůlu měl hvězdný zástupce AC Sparta eSports. Emerickson nebyl daleko od vysněné perfektní víkendové ligy, rozhodující zápas však nepřál v jeho prospěch. FIFA ukázala svou temnou tvář a sparťan tak bohužel zůstal jedinou výhru od 30-0.

V nejvyšší divizi doplnil Krupičku pouze jeden z jeho spoluhráčů, konkrétně Martin „Caster“ Štěpán, který se pošesté v řadě dostal do Elite 1. „První prohra přišla za stavu 14-0, ten stav je pro mě prokletej. Ještě to bylo proti týmu snad za 100 tisíc s hráčema, který se vůbec nepoužívají,“ smutnil Caster.

O jeden stupínek hůř se umístil Jakub „JamesBony“ Němec, v Elite 3 skončil podruhé v řadě Jan „TheJohny“ Hradil.

Reprezentanti Sampi se podobně jako minulý víkend oba umístili v Elite 1. Pouze si vyměnili své konečné skóre, Dominik „Seron“ Čermák ukončil sedmou víkendovku se dvěma prohrami, Matěj „Miki“ Mikan se třemi.

„Výsledek průměrnej, už by to zase chtělo dát 30:0. Bylo toho o víkendu moc, EA kvalifikace zabrala hodně času,“ hodnotil Seron WL.

O víkendu se rozhodně nenudili slávisti. Jakub „CptKubajz“ Pudil a Martin „Kobby“ Strnad o víkendu kvalitně reprezentovali Slavii v kvalifikaci na Global Series, ve WL předváděli podobně dobré výkony.

27:3 pro oba hráče a ve čtvrtek se mohou těšit na odměny za Elite 1.

První víkendovou ligu v dresu Entropiq zaznamenal Brit Akima „Fully“ Byron, který si společně se Štěpánem „RIIJK“ Sobockim došel pro umístění v E1.

Patrik „Huhnak“ Hornák prohrál o jeden špíl víc, 26-4 a Elite 2.

Z organizace FCVP Esport dohráli víkendovku pouze dva hráči, Lukáš „T9Laky“ Pour a Michal „DRMi10“ Drastich.

Vícemistr CZC.cz iSport Ligy předvádí stále kvalitní výkony, dvě prohry znamenají nejvyšší Elitu. Jeho spoluhráč Drmi si připsal 26 vítězství a také jemu o jediný mač utekla E1.

V teplickém dresu se podruhé nikomu nepodařilo dostat do společnosti Elite 1. „Začal jsem 17-0, pak jsem bohužel třikrát prohrál,“ litoval nezvládnutých zápasů Martin „dalas94“ Vujtík.

Jeho kolegové z FK Teplice eSports se udrželi mezi elitou s výsledkem 23-7.

Organizace opavského Lukáše Železníka se nenechala zahanbit. Ba naopak, Zicon eSports patřili mezi ty nejlepší.

Tomáš „sirisetsedm“ Novotný s dvěma prohrami dostal Zicon do Elite 1, šampion CZC.cz iSport Ligy Mario „MarioOoso99“ Gumbrešt a Šlapi skončili s 26-4 v E2.

Shrnutí:

AC Sparta Esport:
29-1 Emerickson
28-2 Caster
25-5 JamesBony
24-6 TheJohny

Sampi:
28-2 Seron
27-3 Miki

SuperSlavia esports:
27-3 Kobby
27-3 CptKubajz

Entropiq:
27-3 Fully
27-3 RIIJK
26-4 Huhnak

FCVP Esports:
28-2 T9Laky
26-4 DRMi10

FK Teplice eSports:
26-4 dalas94
23-7 Aubík
23-7 Sobla

Zicon eSports:
28-2 sirisetsedm
26-4 MarioOoso99
26-4 Šlapi

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud