17. ledna 2021 • 20:00

Která SBC se nejvíce vyplatí před blížícím se Team of the Year?

Autor: Martin Štěpán
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Team of the Year se blíží. Jeden z každoročních vrcholů FIFA je za dveřmi, s ním dvanáctka speciálních karet a velká spousta otevírání. Kdo nerad otevírá packy ve Fifě? Pokud máte pár coinů navíc a chcete mít co nejvíce balíčku, tak určitě neváhejte a postavte pár SBC, které se rozhodně vyplatí.



Hybrid lig

Toto SBC vyjde cca na 35k coinů a dostaneme balíčky v hodnotě přibližně 160 tisíc. Všechny packy, které dostaneme, jsou navíc obchodovatelné! Na prodání tohoto dealu není potřebova ani Horsta Fuchse, tohle se prostě vyplatí.

Hybrid národností

Další z těch lepších Squad Building Challenges, která nás vyjde levno a čekají na nás balíčky v hodnotě až 170 000, které jsou opět na prodej.

Hybrid lig národností

V tomto SBC dostaneme za splnění místo nějakého pěkného balíčku 11k coinů, pořád však máme čtyři slušné packy v hodnotě 125 tisíc. Celé SBC vyjde přibližně na 50k a otevřené hráče můžete zas a znovu poslat na přestupový trh.

UEFA Champions League

V této sekci nalezneme dvě dobré SBC, které se vyplatí v poměru cena/obsah, a to konkrétně SEMIFINÁLE a FINÁLE. Pokud by se našel někdo, kdo by postavil SBC UEFA Champions League celé, tak na něj krom slušných packů čeká 50k balíček. Bohužel, tyto jsou neobchodovatelné.

Premier League

I Premier League má své ligové SBC, kde nás za její dokončení čeká dokonce odměna za 125k, ale dokončení je dle mého hodně drahé a tolik se nevyplatí. Doporučil bych zde udělat Liverpool, Manchester City, Chelsea a Arsenal, většina balíčků je untradeable, ale najdou se zde i obchodovatelné.

Bundesliga

V Německu toho na nás moc nečeká, pouze neobchodovatelný 100k pack. Týmy které bych zde doporučoval udělat jsou Bayern Mnichov, Lipsko a Bayer Leverkusen.

CONMEBOL Libertadores

Za zmínku stojí asi jen tři balíčky: Brazílie, Finále a Semifinále. Kartičky z nich sice neprodáte, ale oproti ceně v obchodě vyjdou na málo.

Ligue 1 Uber Eats

Doporučuju udělat jen PSG a Lyon, oba jsou neobchodovatelné.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud