5. dubna 2021 • 19:19

České a slovenské karty ovládly FUTBIN, jejich ceny vystřelily do tisíců!

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparťani a slávisti jako jedny z nejpopulárnějších karet ve FIFA 21? Nic nereálného, stačí jen pořádně hledat na futbin.com. Takovou taktiku totiž vyzkoušeli streameři Caabik a Emerickson, kteří během několika málo minut dostali Ladislava Krejčího či Přemysla Kováře na přední příčky nejpopulárnějších kartiček na oblíbené stránce. A s popularitou rostla i cena.



Světové hvězdy jako Neymar či Kylian Mbappé nemají proti legendárnímu Strelimu Mambovi či Eriku Jirkovi šanci. Oblíbené karty Jana „Emericksona“ Krupičky vyletěly na vrchol FIFY, ceny obou karet vystřelily z 200 coinů na několik tisícovek.

Čeští a slovenští borci ovládli FUTBINFoto futbin.com

Vše začalo jako nevinný vtípek streamera Caabika, který chtěl dostat kartu Davida Limberského na hlavní stranu futbin.com. To se mu také povedlo, vedlejší účinky tohoto vtípku však jen málokdo čekal.

Ještě několik desítek minut poté stála stříbrná karta levého beka Plzně osm tisíc coinů na XBOX verzi FIFA 21, slovenský pravý křídelník CD Mirandés Erik Jirka se držel na dvou tisících.

Situace neunikla ani pozornosti světových traderů. „Proč jsou tyhle silver karty mezi nejpopulárnějšími?“ divil se Goffeng.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud