9. května 2022 • 17:26

Kvalifikace FIFA 22 eLEAGUE: Zapojte se a bojujte o možnost se utkat s top tuzemskými hráči

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už tento týden se budou konat první kvalifikační konfrontace do eLEAGUE v herním titulu Fifa 22. Mezi tři nejlepší playery se rozdají prize money v hodnotě 60 tisíc korun. Troufneš si porovnat síly s domácí špičkou? Mezi pozvanými hráči do hlavní fáze ligy jsou T9Laky, Seron, Emerickson a další hvězdy.



Do skupinové části Fifa 22 eLEAGUE postoupí osm hráčů z Online kvalifikací. Z každé kvalifikace po dvou hráčích. Dalších osm hráčů je pozvaných na základě umístění v iSport lize ve hře FIFA 22.

Sejde se tak opravdová tuzemská Fifa smetánka. Do skupiny A byl nasazen T9Laky, který ovládl celou iSport ligu loni na podzim. Pozvánku dostali také loňský finalista Seron i třeba semifinalisté Kobbycz a Emerickson. Nasazenou osmičku doplňují Sirisetsedm, Caster, Saint a Doli2000. 

Celkem se uskuteční čtyři online kvalifikace. Ty probíhají ve formátu klasického single-elimination pavouka, který je vždy losován náhodně turnajovým systémem. Hrát se bude v režimu FIFA Ultimate Team (FUT) ve formátu BO2 se sčítáním skóre.

Nejlepší dva hráči z každé kvalifikace postoupí do skupinové fáze, která odstartuje už 25. května. Na vítěze čeká odměna 40 tisíc korun. Tak ať ti účast neproteče mezi prsty!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud