28. listopadu 2018 • 05:30

Dnes poslední šance v iSportCupu! Zahrajte si FIFA 19 o 50 tisíc a profi kontrakt

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už neváhejte! Závěrečná čtvrtá kvalifikace v CZC.cz iSportCupu ve FIFA 19 nabírá poslední zájemce o profesionální smlouvu v týmu iSport.cz a hodnotné ceny včetně finanční hotovosti v celkové výši 50 000 korun.



Turnaj ve FIFA 19 vrcholí, finále se blíží. Buďte u toho! Dnes od 17 hodin se odehraje poslední kvalifikace, která těm nejlepším hráčům zajistí poslední čtyři vstupenky pro ONLINE finále (sobota, 1. prosince).

Mezi finalisty už jsou i nejznámější top hráči česko-slovenské scény např. Emerickson, The Johny, Caster, T9Laky, Riijk, MrRici a další. Nebojte se je vyzvat a ukázat, že fotbalový simulátor FIFA 19 třeba ovládáte ještě lépe! Je to jen na vás...

Zaregistruj se do poslední kvalifikace zde »

CO BUDE DÁL?

Online finále (1. prosince 2018)
Nejlepších 28 hráčů z online kvalifikací postoupí do online finále a doplní je čtyři divoké karty partnerů projektu. Online finále pro celkem 32 hráčů proběhne v sobotu 1. prosince od 17:00. Hráči budou rozděleni do osmi skupin po čtyřech hráčích. V základní skupině odehrají zápasy každý s každým ve formátu BO2 (tudíž výsledek může skončit 2:0 nebo 1:1). Umístění v základní skupině určuje rozlosování Single Elimination (jednoduchý pavouk) Play-Off , kde se spolu hráči utkají křížovým systémem (vítěz skupiny A s posledním hráčem skupiny H atd.) ve formátu BO3. Nejlepších 8 hráčů postoupí do offline finále.

Známý hráč FIFA 19 The Johny přiblížil průběh druhé kvalifikace iSportCupu na Instagramu iSportcz
Video se připravuje ...


Offline finále (8. prosince 2018)
CZC.cz iSportCup vyvrcholí druhou adventní sobotu 8. 12. v pražském multikině Premiere Cinemas v Hostivaři. Kromě finálového turnaje vás čeká bohatý doprovodný program, kde nebudou chybět fotbalisté české reprezentace, komentátoři O2 TV, moderátor a fotbalový fanda Mikoláš Tuček a řada dalších celebrit jak ze světa fotbalu, tak i toho virtuálního. Přesný harmonogram vám přineseme později.

O CO SE HRAJE?
Veškeré níže uvedené ceny platí pro finále turnaje:
1. místo - 25 000 Kč
2. místo - 12 000 Kč
3. místo - 6 000 Kč
4. místo - 3 000 Kč
5.-8. místo – 1 000 Kč

Pro řadu hráčů ale největší motivací nebudou finanční odměny, nýbrž profesionální eSport smlouva s portálem iSport.cz! Tuto smlouvu získá jeden z finalistů turnaje (nemusí to být nutně jeho vítěz).

Krejčí s Janktem pařili hru FIFA 19. Uspěli by na CZC.CZ iSport Cup?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud