31. května 2019 • 20:13

Online finále iSport LIGY si zahraje sparťan Emerickson i teplický Seron

Autor: fot
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kvalifikace CZC.cz iSport LIGY je minulostí. Osm hráčů si v ní vybojovalo účast v online finále, které se uskuteční 9. června. K již šestnácti známým postoupivším se nyní přidal nejen sparťan Emerickson, ale i teplický Seron. Kdo také postoupil?



Známe jména dalších osmi šťastlivců, kteří si to 9. června rozdají o postup do velkého offline finále druhého turnaje CZC.cz iSport LIGY, které se 15. června uskuteční na stadionu pražské Sparty na Letné.

Šestnáctku již známých postoupivších, v níž nechybí obhájce dubnového prvenství T9Laky či sparťan The Johny, nyní doplnili další zástupce Sparty Emerickson, teplický Seron a také RIIJK, hráč týmu Sampi českého reprezentanta Jakuba Jankta. Spolu s nimi jde dál také DRMi10, Rique, Unigov1344, CptKubajz a GGBlackTulipCz.

„Bylo to celkem náročné. Byl jsem si před turnajem vědom toho, že spousta kvalitních hráčů už postoupila, tudíž jsem čekal, že bych mohl mít lehčí los. Opak byl ale pravdou a ze tří zápasů, jsem odehrál dva souboje, které byly naprosto vyrovnané a to konkrétně z Casterem a Dalasem94,“ konstatoval po postupu Emerickson.

„Samozřejmě jsem si věřil už na minulou kvalifikaci, která se hrála ve FUT, ale tam jsem nakonec vypadl v posledním kole s Huhnakem, který je taktéž kvalitní hráč. Jsem rád, že jsem to nyní zvládl, i když to bylo přes klasické kluby. Nyní už se těším na online finále, které bude opět ve FUT,“ dodal hráč eSportového týmu Sparty.

PAVOUK A VÝSLEDKY ZDE »

Poslední kvalifikační kolo je na programu ve středu 5. června od 16:00 (registrace do 15:50). Tentokrát se bude hrát v režimu FUT.

Zábavné iSport LIGY ve FIFA 19 se můžeš zúčastnit i ty. Je to zdarma a zcela jednoduché. Zaregistruj se na www.isportliga.cz.

Ze čtyř kvalifikačních kol postoupí 32 hráčů do ONLINE finále, které se odehraje v režimu FIFA Ultimate Team a vygeneruje 8 finalistů pro offline event na letenském stadionu Sparty 15. června. Na offline finále můžeš přijít zadarmo zafandit a zahrát si o Playstation 4, hry a další příslušenství ke konzoli.

Absolutní vítěz iSport LIGY získá na konci roku 100 tisíc korun.

Staň se mistrem CZC.cz iSport LIGY
Staň se mistrem CZC.cz iSport LIGY

T9Laky znovu vítězem! V prvním offline finále zdolal Kobbyho
Video se připravuje ...

Na offline finále iSport LIGY nechyběl Vácha. Hraju FIFU i střílečky. NHL? Na to je nejlepší David Bičík, říká
Video se připravuje ...

Exkluzivně z hrací sedačky! Žitný si to rozdal s Přikrylem ve FIFĚ. Kdo je větší pařmen?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud