29. dubna 2021 • 14:10

Kaktus se stává oficiálním partnerem turnaje Spring Cup v League of Legends

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kaktus, značka mobilních služeb, uzavřel spolupráci s deníkem Sport a iSport.cz a stal se partnerem esportového turnaje Spring Cup, ve kterém bojují ti nejlepší tuzemští hráči v pařbě League of Legends.



Diváci Spring Cupu se mohou díky spolupráci Kaktusu s organizátory turnaje deníkem Sport a iSport.cz těšit na parádní soutěže na sociálních sítích o věcné ceny a mj. o RIOT points, které budou moci fanoušci získat i přímo ve streamech Twitch.tv/eleaguecz

Kaktus nabízí od 16. dubna svým zákazníkům jedinečný balíček na mobilní surfování. Neomezená data na vybrané sociální sítě a k tomu dalších 6 GB, to vše za 200 korun na 30 dnů. Noví zákazníci také nepřijdou zkrátka, stačí si objednat až do 31.5.2021 na Kaktus eShopu SIM kartu ze speciální edice. Ta obsahuje nejen uvedenou porci dat, ale i 100korunový kredit. Na aktivace balíčku i nákup SIM karty mají zákazníci čas až do konce května 2021.

Balíček obsahuje 6 GB plus neomezená data na sociální sítě: Facebook, Facebook messenger, Instagram, Twitter, Snapchat a WhatsApp. To vše za 200 Kč na 30 dnů. Zapnout si jej mohou zákazníci až do 31. května 2021. Surfovat mohou za stejných podmínek i v následujících měsících, dokud si balíček sami nezruší, nebo nebudou mít dostatečný kredit. Nevyčerpané jednotky Kaktus převádí do dalších měsíců bez omezení.

Více o SIMce se šesti od Kaktusu ZDE

SIMka se šesti do Kaktusu!
Video se připravuje ...

Spring Cup již v pátek 30. dubna načne další fázi, z uzavřených kvalifikací postoupí nejlepší osmička do play off (7. - 9. 5.). Top 4 si to následně v semifinále a finále (15. 5.) rozdá v BO5 sériích o svou část z celkového prizepoolu 185 tisíc Kč.

Část closed kvalifikace, skupinová fáze a play off se bude vysílat přímým přenosem na Twitch.tv/eleaguecz. Provázet vás jimi bude také v LoL komunitě dobře známý Petr "Xnapy" Jirák.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud