17. září 2021 • 08:10

Kromě Capse nemá nikdo v G2 jisté místo, hlásí Esportmaniacos

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla to pro G2 Esports nejméně povedená sezóna v historii. Ještě nikdy se jejich League of Legends týmu nestalo, že by nepostoupil na světový šampionát. Jenže sestavě, jež měla být nejlepší, která kdy reprezentovala evropské League of Legends, se vůbec nedařilo a podle Esportmaniacos je organizace otevřená změnám na všech linkách kromě midu.



Trochu překvapivě nemá po parádním splitu své místo jisté polský jungler Marcin „Jankos“ Jankowski. Ten reprezentuje G2 Esports od konce roku 2017 a patří mezi stálice evropského League of Legends a své organizace. To by však v příštím roce nemuselo platit.

„Nikdo kromě Capse nemá místo v G2 Esports jisté,“ říká Inyustificado z webu esportsmaniacos.com, jednoho z předních esportových portálů, který v minulosti přišel jako první s několika exkluzivními přestupy.

O Martinu „Wunder“ Hansenovi, Mihaeli „Mikyx“ Mehlemu a jejich odchodu z evropského celku se již v posledních týdnech hovořilo. Jenže teď se otevřely spekulace spojené s dalšími dvěma hráči - již zmiňovaným Jankosem a Martinem „Rekkles“ Larssonem.

Druhý zmiňovaný přišel do G2 Esports na konci minulého roku jako jeden z největších přestupů v historii League of Legends. Predikce pro nové G2 byly jasné. Tady se tvoří tým dalších mistrů světa.

Jenže pravda je úplně, ale úplně jinde. G2 vůbec na Worlds nepostoupili a chystají se změny. Jak velké? To ukážou další týdny. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud