1. prosince 2021 • 16:28

Trenérské zázemí Cloud9 prochází proměnou, tým opouští Mithy, Reignover a Westrice

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro Cloud9 začíná nová éra League of Legends, do sezony 2022 vstoupí organizace s jiným vedením.



Z týmu odchází hlavní trenér Alfonso Aguirre „Mithy“ Rodriguez, strategický kouč Kim „Reignover“ Yeu-jin a trenér Jon „Westrice“ Nguyen.Trojice legend má nyní možnost najít nový tým, který budou vést v následující sezoně 2022.

Bývalý support hráč Mithy se ke Cloud9 přidal na konci roku 2020 na pozici strategického trenéra. O pouhých pět měsíců později se stal hlavním koučem týmu, který dovedl až do LCS Mid-Season Showdown. Následně tým zazářil ve “skupině smrti” na Worlds 2021, kde dokázal postoupit v té nejvyšší konkurenci týmů DWG KIA, Rogue a FunPlus Phoenix.

Reignover byl s Cloud9 dva roky a za dobu svého působení vystřídal několik pozic. Začal jako poziční trenér, následně se stal hlavním trenérem akademie Cloud9. V říjnu 2020 se vrátil k A týmu na pozici hlavního trenéra kde zůstal rok, následně jej vystřídal Mithy.

V neposlední řadě tým opouští Westrice, který je z trojice osobností v týmu nejdéle. Většinu svého působení strávil v roli hlavního trenéra akademie Cloud9, rok se ovšem věnoval i pozici asistenta trenéra hlavního týmu Cloud9.

Z původní sestavy zůstává v týmu pouze Fudge a Blaber, očekávání Cloud9 jsou ale stále velká, ať už tedy trenérskou roli převezme kdokoliv, nároky na něj budou jednoznačně velké.

Zdroj: dotesports.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud