6. července 2022 • 11:44

Denyk z Entropiq: Musíme víc respektovat naše soupeře. Jak hodnotí vítězný LoL Summer Cup?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Leauge of Legends sestava Entropiq zvládla Grand Finále Summer Cupu a z turnajové kasičky dostane 100 tisíc korun. V predikcích ale favorité věřili ve snadnou výhru 3:0, nakonec to ale bylo pořádné drama a Dynamo Eclot padli až v páté rozhodující mapě. Support šampionů Petr "denyk" Haramach mluví o podcenění soupeře. V rozhovoru hodnotí finálovou steč LoL turnaje s největším prizepoolem.



Dynamo Eclot mnohé překvapili srdnatým výkonem, slova chvály a nadsazeně řečeno wtf momentů měl i komentátor Grand Finále Xnapy.

Podle něj se Ecloti prezentují playstylem "Vždycky získat co nejvíce Late Game Championů, častokrát pomotat hlavu soupeři tím draftem. Kolikrát ani nezískávají winning match-upy, je jim to vlastně jedno a tím cílem je dostat se do čtyřicáté minuty a pak vás rozbít skrze věci jako je Kayle a tak podobmě," hodnotí. 

Na paškál si po vítězném finále Entropiq vzal Xnapy supporta denyka. Přikládáme přepis rozhovoru, který proběhl na konci úterního streamu.

Trošku se to zvrtlo, říká denyk

Copak se to stalo v té bo5? Slibovali jste nám rychlých 3:0... 

Já jsem předpokládal, že to bude 3:0, vyhráli jsme každý early game a pak se to trošku zvrtlo. Víme, na čem máme pracovat, musíme víc respektovat naše soupeře, protože si myslím, že to bylo spíše podcenění.

Dynamo Eclot mají hodně jednotvárný styl hraní. Zdá se ti to také tak? V čem je vlastně ta síla Dynamo Eclot? 

Já si myslím, že Dynamo se snaží napickovat silný Late Game (...) já jsem spíš zastáncem toho, že pokud je tým dobrý, tak by v téhle kompozici neměli mít šanci. Bohužel se to v této sérii neukázalo.

Jak se proti tomuhle bránit? 

Jeden tým hraje na to, že chce jít do Late a čeká na soupeřovi chyby, já jsem ale radši vždycky na té straně, která hru tvoří.

Čtěte také komentář Wanga: Éra eSuby je definitivně pryč. Dosáhne ale nový král na úspěchy v Evropě?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud