10. srpna 2022 • 12:20

Huni definitivně končí a odchází z profesionální LoL scény kvůli zdravotním potížím se zápěstím

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vicemistr World Championship 2017 ukončuje svou bohatou herní kariéru kvůli zdravotním problémům. Jihokorejského topaře čím dál, tím více trápí zápěstí, které mu neumožňuje se naplno věnovat tréninku a týmu. Heo chce zůstat v branži a po rehabilitaci ho nejspíše uvidíme na trenerské pozici.

 

 



Čtyřiadvacetiletý korejský hráč Heo "Huni" Seung-hoon opouští americký tým TSM a ukončuje svou hráčskou kariéru. Sílící zdravotní problémy se bohužel podepsali na velezkušeném topaři a přinutili ho vzdát se hráčského snu o kýžený triumf na mezinárodním Worlds.

Není to poprvé, co vidíme Seunga-hoona odcházet z profesionální League of Legends scény kvůli zranění, tentokrát je to ale definitivní. Jíž dlouhou dobu ostříleného Hea trápí bolestivé a namožené zápěstí, častý to problem všech esportových atletů.

Kvůli neustále se stupňujícím bolestem byl stažen ze základní sestavy americké organizace TSM a na jeho místo byl povolán Colin "Solo" Earnest z Academy celku tuzemského klubu. V kolektivu ještě nějakou dobu zůstal a aktivně pomáhal trenerskému štábu. 

Dnes odpoledne ale přišla smutná zpráva o tom, že Huni dává sbohem jak TSM, tak i své aktivní hráčské kariéře. Heo podstoupí intenzivní léčbu a patřičně se dá dohromady. V blízké budoucnosti by se Seung-hoon chtěl vrátit do esportového světa, ale v jiné roli.

Nejlepší a nejzajímavější herní momenty Huniho (best of)

Mezi nejcennější herní úspěchy Huniho bezesporu patří dvojité prvenství z EU LCS Spring 2015EU LCS Summer 2015, 3. až 4 místo z World Championship 2015, vítězství na Mid-Season Invitational 2017 a stříbro z prestižního World Championship 2017.

Aktivní League of Legends sestava TSM

  • Colin "Solo" Earnest - Top
  • Mingyi "Spica" Lu - Jungle
  • Huang "Maple" Yi-Tang - Mid
  • Tony "Instinct" Ng - Bot
  • Johnathan "Chime" Pomponio - Support
  • Wong "Chawy" Lei - Hlavní trenér

 

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Twitter

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud