23. listopadu 2022 • 12:40

DWG KIA vítá nové ADC. Tým posílí Deft, šampion Worlds 2022

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

DWG Kia, jedna z nejvýraznějších organizací světa League of Legends, by se ráda vrátila na vrchol. Korejský tým se rozhodl udělat změny nejen v základní sestavě, ale také v širším realizačním kádru. 



Stěhování šampiona

Přestupové období je v plném proudu a jedny z nejzásadnějších změn hlásí lukrativní korejská liga, známá pod zkratkou LCK. Sestavu DAMWON KIA posílí ADC šampion Kim “Deft” Hyuk-kyu a mladičký toplaner Canna, známý z angažmá v T1 a Nongshim RedForce.

DRX, vítězný tým letošních Worlds, tak s odchodem Defta ztratil klíčovou posilu a jistá není ani budoucnost ostatních hráčů hvězdné sestavy. Naopak pro DAMWON se může s obměněnou sestavou konečně začít blýskat na lepší časy.

Bývalý finalista v roli trenéra

Organizace vsadila na obsáhlé změny i mimo základní pětku. Tým tak nově povede kouč Gang “GorillA” Beom-hyeon. Pro bývalého finalistu slavných Worlds a zkušeného supporta se bude jednat o premiéru v trenérském křesle. 

Zdá se, že s nabitým kádrem a pod vedením nového trenéra se chce DWG KIA odrazit ode dna poté, co jako úplně první LCK tým vypadl z Worlds 2022.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud