17. ledna 2023 • 17:34

Odstartovala španělská liga League of Legends. První zápasy za sebou mají i čeští hráči

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trojice tuzemských hráčů má za sebou první zápasy španělské Superligy. Největší důvod k radosti má jednoznačně Adam "Random" Grepl, který si ze zápasu proti Barça eSports odnáší kromě výhry i titul nejlepšího hráče.



Střet krajanů

Hned v prvním kole na sebe narazili dva krajané, a to již zmíněný Adam “Random” Grepl v barvách BISONS a Jan “Sajator” Zítek za Barça eSports. Dvojice hráčů odchovaná českou eSubou měla na konci zápasu jasného vítěze a tím byl Random.

Barcelonská pětka měla první půli zápasu navrch a soupeře přehrávala. BISONS se snažili držet tempo, nenechali si utéct draky a ve třicáté minutě si došli pro Barona, čímž zápas otočili na svou stranu. Vyrovnanou podívanou nakonec s velkým přispěním rozhodl právě Random v podání šampiona Ryzeho.

Premiéra v novém dresu

První klání za sebou má i čerstvá posila Guasones, Jakub "Dreedy" Viceník. Topař Dreedy předvedl se zbylou čtyřkou solidní výkon, na tým španělského brankáře to ale nestačilo a Guasones nakonec podlehli Rebels. “Měli jsme hru kompletně v našich rukách ale pokazili jsme to,” popsal průběh zápasu Dreedy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud