21. listopadu 2022 • 12:15

Milionoví hoši: Zlatý triumf Natus Vincere na PUBG Global Championship 2022

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ukrajinská organizace a jejich PUBG sestava si odvezla z Dubaje šampionský titul z mistrovství světa v PUBG: Battlegrounds a téměř 25 000 000 Kč odměnu. Loni v Jižní Koreji NAVI skončili jen na jedenáctém místě. Chorvatsko-srbská čtveřice hráčů z Entropiq finišovala na patnácté příčce.



Do finálového souboje o milion a slávu se dostalo šestnáct celků. Mezi zúčastněnými nechyběl mezinárodní PUBG oddíl Entropiq, složený z chorvatsko-srbských hráčů. Ač se Chorvaté Ivas10, Lukarus a ZEKO a Srbové Qbe a Naylup snažili co to šlo, klukům se nedařilo a na světovou špičku tentokrát nestačili.

PUBG sekce Entropiq si odvezla z Dubaje více než 42 000 $ náplast a finální patnáctou pozici. Na trofej a první milion pomýšlelo celkem pět kolektivů: NAVI17 Gaming, Twisted Minds (ex Virtus.pro), eUnitedOVERPEEKERS.

Rozjetá skvadra Natus Vincere překvapivě suverénně převálcovala všechny v základní části šampionátu a do play-off fáze turnaje nastupovala v roli největšího favorita offline klání a to také podtvrdila.

Velká gratulace NAVI

Tři vyhrané hry a velké množství fragů vzaly za své. Jediný klub, kdo jim neustále šlapal na paty se stal čínský tým 17 Gaming, který reprezentuje kontroverzní shou, dvakrát vyšetřovaný čínský hráč, který údajně v minulosti "cheatoval".

Tak či onak borci z 17 Gaming byli velmi blízko k vítězství a na NAVI ve finále ztratili pouze 11 bodů. Ubah a spol si ale vše s přehledem pohlídali a odnesli si domů krásných 1 008 000 dolarů. Gratulujeme!

Výslední listina PUBG Global Championship 2022

  • 1. místo: Natus Vincere - 1 008 000 $
  • 2. místo: 17 Gaming - 504 169 $
  • 3. místo: Twisted Minds - 252 085 $
  • 4. místo: eUnited - 218 473 $
  • 5. až 32. místo

 

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud