29. listopadu 2022 • 15:15

G-Loot VALORANT Clash: Čech Twisten v TOP4. NAVI v nové sestavě neporažení

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvoudenní online turnaj uspořádaný G-Loot a Riot Games zná jméno svého vítěze. Z 50 000 dolarové dotace si hráči ukrajinského klubu odnesli skoro půl milionu korun a první místo. České želízko Karel "Twisten" Ašenbrener zářící v barvách Team Vitality skončil na děleném 3. až 4. místě.



Šestnáct pozvaných evropských celků si změřilo své síly na 50 000 $ online turnaji od G-Loot. Hráči Team Vitality, Natus VincereGiants, FUT Esport aj minulý víkend předvedli divákům kvalitní a pestrý Valorant.

Turnaj se hrál klasickým formátem: single elimination pavouk bez druhé šance na návrat do turnaje, best-of-three zápasy až do finále a celkem standardní best-of-five Grand Finále.

Mezi bojujícími týmy o pěknou výhru nechyběl francouzský klub Team Vitality s talentovaným českým hráčem na palubě. Karel "Twisten" Ašenbrener se dostal s kolektivem až do semifinále akce, ale v rozhodujícím střetnutí o postup do finále prohrál s Natus Vincere, budoucími vítězi turnaje. 

I tak se jedná o pěkné umístění. Karel a jeho spoluhráči neodešli z klání s prázdnou a za dělené 3. až 4. místo si odnesli 6 000 $ náplast. Finále se pak odehralo mezi NAVI a tureckou sestavou Parla Esports. Těsný duel zvládli lépe hráči žluto-černých a stali se vítězi G-Loot VALORANT Clash. Gratulujeme!

Sestřih finálního utkání mezi Natus Vincere a Parla Esports v rámci G-Loot Clash

Výsledky G-Loot VALORANT Clash

  • 1. místo: Natus Vincere - 18 000 $
  • 2. místo: Parla Esports - 10 000 $
  • 3. místo: Giants - 6 000 $
  • 4. místo: Team Vitality - 6 000 $
  • 5. až 16. místo

 

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Liquipedia

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud