14. dubna 2020 • 20:02

Nejlepší hráči prvního kola: Za CS:GO vládl Zedko, v Dotě 2 zaujal Supream

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Historicky první kolo Sazka eLEAGUE je za námi a přineslo spousty napínavých momentů. Od rozbitého počítače až po zcela jasná vítězství. Kdo byl však v každé hře nejužitečnějším hráčem celého kola?



Odborná porota vybrala z každého zápasu toho nejlepšího hráče. Z nich pak fanoušci mohli hlasováním na instagramu Sazka eLEAGUE zvolit toho, který se jim v daném kole líbil nejvíc.

V sobotu se začalo prvním kolem ve hře Dota 2, které se hrálo na jedno vítězství. To nabídlo celou řadu zajímavých situací. Zcela jasným vítězstvím se vyšvihli favorité celého turnaje z týmu Sampi, kteří svého protivníka z Inaequalis Lutea přejeli poměrem 31:13.

V utkání se nejvíce dařilo Ondřeji „Supream“ Štěrbovi, který hrál za Templar Assassin. S tou zcela jednoznačně válel. Připsal si 10 zabití a 8 asistencí, s 230 last hity byl navíc také nepřesnějším hráčem v týmu.

V neděli se pak konalo kolo ve střílečce Counter-Strike: Global Offensive. I tam se nejvíc dařilo favoritům, tentokrát Sinners, kteří vyhráli oba dva zápasy nad Gunrunners. Hráči Sinners přejeli soupeře poměrem 16:9 a 16:4 na mapách Nuke a Overpass.

Hráči předvedli skvělý týmový výkon, blýskli se však i individuálními jízdami. Porotu a posléze i fanoušky nejvíc zaujal Jindřich „Zedko“ Chyba, který se tak stal nejužitečnějším hráčem prvního kola.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud