27. dubna 2020 • 12:45

Proč by PES 2021 letos mohl porazit FIFA 21. Tuhý boj fotbalistů: nový engine?

Autor: msl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PES 2020 byl pro Konami průlomovou hrou. Díky exkluzivní dohodě s Juventusem zasadil těžkou ránu FIFA 20 a nyní vývojáři chystají další vylepšení oblíbeného kultuvního titulu. S konzolemi další generace mají skvělou příležitost být ještě větším konkurentem EA Sports než doposud. Co můžeme očekávat?



Datum vydání plné verze

PES 2021 zatím nemá stanovený oficiální datum vydání. V loňském roce však "pesko" vyšlo o několik týdnů dříve než FIFA. Očekává se, že pokud nenastanou komplikace z důvodu koronavirové karantény, měl by nový titul vyjít uprostřed září. Přesněji se odhaduje pátek 18. září.

Kdy vyjde demo

U Pro Evolution Soccer je tradicí, že bezplatné demo vychází o mnoho dříve než release plné verze. Snad se nic nezmění, protože loni demo PES 20 jsme hráli už 30. července na všech platformách PC, PS4 a Xbox One. Takže demo PES 2021 by mohlo být dostupné znovu na konci července 2020.

KAM DÁL

FIFA 21: Kdy vyjde hra, trailer a demo. Jakých novinek se dočkáme?Foto EA

Co trailer?

Nová verze PES 2021 by mohla být představena začátkem června. S trailerem bychom se měli oficiálně dozvědět, na jaké novinky a upgrady se můžeme těšit. Konami by mohlo představit zcela nový herní engine, který může zásadně ovlivnit styl hry a porazit FIFA na celé čáře. Jak se nechali slyšet vývojáři, cílem PES je přiblížit hru reálnému fotbalu a mít z ní stejný zážitek.

Kariérní režim Master League

V PES 2020 jsme se dočkali několik skvělých vylepšení, díky kterým je hra konkurenceschopnější v porovnání s FIFA. Můžete o něco detailněji řídit svůj tým, hrát si s taktikou nebo odpovídat na dotazy novinářů na tiskových konferencích. Další novinky jsou (snad) na cestě.

Licence

PES už není zesměšňován za komolení názvů klubů tolik jako v minulosti. Získává daleko více licencí a letošní rok nebude výjimkou. Vedle Juventusu zůstane na seznamu Bayern Mnichov, Barcelona, Manchester United. Kluby jsou s hrou již komerčně provázané a další prý budou přibývat. Exkluzivní licence na Premier League (a všechny stadiony) ale patrně zůstane pouze v rukou EA.

Nový herní engine

PES 2020 vypadá po grafické stránce fantasticky. Stejně dobře se i ovládá. Teď se očekává, že svůj engine posune na další úroveň. Konami oznámilo, že pro PES 2021 chystá nový "motor". Zatím nespecifikoval konkrétní změny, ale tohle může být revoluční krok. Nová grafika a feeling ze samotného hraní je něco, co PES v dřívějších dobách fakt umělo. Pamatujete PES 6? Nemůžeme se dočkat!

JAK BY MĚLA VYPADAT FIFA 21

Úprava dresů před každou sezonou? Prostě WOWFoto Youtube

 

Témata:  esport, fifa 21, pes 2021
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud