8. června 2021 • 14:30

Twitch slaví už desáté výročí a pro uživatele chystá animované emotikony

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jubilejní desátý rok existence slavné streamovací platformy přinese komunitou žádané animované emotikony. Dostupné budou v nově vytvořené knihovně.



Emotikony se staly neodmyslitelnou součástí internetové kultury, u Twitche by se dalo říci, že jsou takovým druhým oficiálním jazykem celé platformy. Doposud uživatelé využívali externí rozšíření jako FrankerFaceZ nebo Better Twitch TV, které jim umožnily aplikovat na emotikony nespočet úprav. Twitch si je vědom jejich popularity a proto se rozhodl, že tyto prvky zakomponuje do oficiální verze. 

„Twitch slaví desáté výročí a my jsme se rozhodli to oslavit něčím opravdu speciálním. Vytvořili jsme snadný způsob pro všechny tvůrce, který jim umožní upravovat emotikony a s jejich pomocí rozšiřovat celou komunitu fanoušků,“ oznámil Twitch. 

Streameři budou spravovat animované emotikony v nově přidané Knihovně emotikonů. Chybět nebude ani základní funkce, která zpřístupní jejich používání pouze pro sledující daného kanálu. Fanoušky jistě potěší i zpráva, že se nové animace dočkají i již existující emoty jako je PogChamp nebo Kappa.

Twitch partneři se na nové funkce mohou těšit v následujících týdnech, pro zbývající uživatele by se měly zpřístupnit do konce letošního roku.

Zdroj: win.gg

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud