10. července 2022 • 18:00

Tým do srodka zvítězil v prvním finále PUBG Sazka eLEAGUE! Drama se strhlo o postup do Grand Finále

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je za námi finále STAGE I PUBG Sazka eLEAGUE. Vítězství možná překvapivě nebrali největší favorité SKADE nebo ENTERPRISE, ale tým do srodka. Z šestnácti týmů postoupilo do Grand Finále s prizepoolem 300 tisíc korun osm týmů a rozhodovaly body! 



Tým do srodka předváděl po celou sobotu i neděli vyrovnané výkony a během poslední mapy má téměř dvacetibodový náskok. O další pozice se svedl tvrdý boj Druzí skončili ENTERPRISE s náskokem pouhého jednoho bodu na třetí norskou organizaci a největšího favorita SKADE.

Fadee si na poslední mapě vylepšilo pozici a přeskočili nakonec i Cryptovu, která skončila pátá. Posledními třemi postupujícími jsou Infactus GamingImperishable ClanYou Know

Cucurru nestačilo ani vítězství na jedné z map a před branami Grand Finále s prizepoolem 300 tisíc korun skončili se ztrátou jediného bodu.

Rekordní prizepool 600 tisíc korun!Foto Sazka eLEAGUE

Průběh nedělního finálového dne 

Začínalo se na Miramaru, který ovládla sestava ostravské Cryptovy. Ostatním favoritům se nedařilo a cenné body tak nasbíraly týmy, se kterými se na vrcholné příčky tolik nepočítá. 

Imperishable Clan You Know braly po čtrnácti bodech, které v celkovém hodnocení byly zásadní.

Druhý pokus na Miramaru vyšel fantasticky Cucurru - ti zaznamenali hned 24 bodů a vývoj sedmé hry si úplně podmanili. Ke zklamání fanoušků SKADE zůstali hodně za očekáváním. Největší favorit na titul může být rád, že si nahrál důležité body během sobotního programu. 

Na Erangelu si další důležité body připsal Imperishable Clan, bývalí hráči Renegades, kterou komunita kolem PUBG určitě zná. Dařilo se především Sqinzymu. Zvedli se také ENTERPRISE, kteří si vybudovali slušnou pozici na to pokusit se ještě o celkové stříbro

Na deváté mapě už to ale ze strany ENTERPRISE a opět SKADE byla bída. Naopak se vzpamatovali borci z do srodka, kteří si vytvořili klíčový náskok pro to, aby první finále letošní sezony PUBG Sazka eLEAGUE opanovali.

Poslední mappu vyhráli Fadee Gaming, kteří se díky tomu posunuli na čtvrtou příčku před Cryptovu.

ČTĚTE TAKÉ: Souhrn prvního finálového dne - článek zde

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud