19. července 2022 • 13:18

Grand Finále PUBG: Hon na SKADE! Je to o nich, jestli potvrdí svoje kvality, říká spajKK

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

O šestnáctičlenném složení historicky prvního Grand Finále PUBG Sazka eLEAGUE je už jasno. Otazníky jsou ale nad tím, kdo má v nabité konkurenci největší šanci na titul. SpajKK má jasno - favoritem číslo jedna jsou SKADE a to i přesto, že finále STAGE I nevyhráli. "Je to vyloženě a jen o nich jestli dokáží potvrdit svoje kvality," říká.



Martin "spajKK" Beneš ale zároveň dodává, že "uvidíme krásnou pětidenní bitvu a do srodka, ENTERPRISE a dalších 13 týmů nedá SKADE nic zadarmo." Grand Finále PUBG Sazka eLEAGUE startuje ve středu 27. července a potahne se až do neděle. Veškeré dění i s nabitým analyst deskem odvysíláme na našem twitch kanálu.

Černým koněm může být tým Leniency

SKADEENTERPRISE nebo Cryptova byly aktéry finálové STAGE I. Co ale podla spajKKa vypovědělo finále druhé STAGE, kterému dominovali borci z Gifted.uRage?

"Gifted.uRage vypadají dosti nabitě, jsem zvědav jak se jim bude dařit v Grand Finále, přeci jen to už bude trochu jiný oříšek. Z finále II bych jako černé koně viděl tým Leniency, sice postoupili pouze o 2 body, ale měli nastříleno 42 killů, což je 4. nejvíce v lobby. Favority na vítěze Grand Finále bych nicméně viděl spíše z finále STAGE I," popisuje spajKK. 

Rekordní prizepool 600 tisíc korun!Foto Sazka eLEAGUE

Do Grand Finále se také počítalo s týmem Cucurru. Tomu unikl postup v prvním finále o pouhý bod. V druhé STAGE pak celek ovládl kvalifikaci, jenže v den D přišel výbuch a konec nadějí. "Cucurru jsou pro mě největším zklamáním. Zdominovali celou kvalifikace a ve finále nepředvedli vůbec nic," komentuje Martin Beneš.

A co ho překvapilo? "Laxnost některých týmů v závěru turnaje, přišlo mi že některé týmy měly velmi dobrou výchozí pozici na poslední hry, třeba tým DripGang, místo toho aby si udrželi TOP 8, tak začali dělat zběsilé drive by situace které je stály postup," uzavřel.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud