26. července 2022 • 16:45

Vrcholí PUBG Sazka eLEAGUE. Ve středu vypukne Grand Finále, potrvá pět dní a rozdá se 300 tisíc!

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět dní nabitých tím nejlepším tuzemským PUBG je tady. Těšit se můžeme na plejádu 64 hráčů, kteří jsou sešikováni v šestnácti týmech. Hraje se ve formátu BO25. STAGE finále nám už napověděly, jaké týmy budou mířit nejvýšše, ale Grand Finále je dlouhé a stát se může cokoliv. Důležitá bude mimo jiné konzistentnost výkonů.



Co je důležité vědět? 

Tak především, kdy to všechno vypukne a kde to můžete sledovat! Startujeme ve středu 27. července od 17:00 a souboje tuzemské PUBG špičky můžete živě sledovat na našem twitch kanálu https://www.twitch.tv/eleaguecz 

Soupisku všech zúčastněných týmů najdete na tomto odkazu, listovat si můžete i v sestavách a dozvědět se, jací borci stojí za vašemi oblíbenými organizacemi.

Sazka eLEAGUE je přelomová udáost na československé PUBG scéně. Prizepool v letošním roce činí 600 000 korun, což je daleko nad tím, kolik se dá vyhrát na jiných turnajích a eventech. O motivaci je tak postaráno. 

Rekordní prizepool 600 tisíc korun!Foto Sazka eLEAGUE

Favorité? Terč na zádech má zahraniční organizace SKADE, která by podle papírových předpokladů měla vyhrát. Během Finále Stage I jsme se ale přesvědčili, že v závěsu čekají další týmy, které jsou hladové po úspěchu. Do srodkaENTERPRISE, ale i Cryptova budou chtít útočit minimálně na stupně vítězů. 

Samozřejmě i během Grand Finále vás provedou streamy zkušení a populární casteři. U všeho bude i spajKK, který pravidelně pro server Sazka eLEAGUE průběh soutěže analyzoval a predikoval potencionální vývoj toho, co nás čeká. Držte si klobouky, těšíme se na vás!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud