16. srpna 2022 • 12:45

Esport se Sazkou! Stavte se v září zahrát oblíbenou hru na Bořislavku a setkat se s profi hráči

Autor: David Randuška, Esport Sazka
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odpoledne 2. září se promění atrium nové budovy Sazky a KKCG na pražské Bořislavce na ráj esportu. "Na místě budou připraveny počítače a konzole, ukázky her, setkání s profesionálními hráči či autogramiáda," uvádí specializovaný web sázkovy Sazka Esport.



"Fanoušci, rodiče s dětmi i další příchozí dostanou možnost zahrát si na připravených PC a konzolích nebo se seznámit s lidmi, kteří v Sazce na esportu pracují, či samotnými profesionálními hráči a influencery," dodává v článku redakce Sazka Esport.

Na podrobnější informace a detaily programu se těšte v průběhu srpna, tak nezapomeňte sledovat zmíněný web i náš server, kde vás budeme informovat. Do diářů už si ale 2. září určitě zapište! Startuje se v 16:00 na adrese Evropská 866. 

Akce zapadá do konceptu společnosti Sazka, která se snaží dlouhodobě podporovat esport: "Je generálním a titulárním partnerem Sazka eLEAGUE, do své sportovní hry Sazka Fantasy zabudovala CS:GO sekci, vybudovala portál Sazka Esport a je generálním partnerem organizace SINNERS."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud