22. listopadu 2022 • 13:56

Jak hodnotíte podzimní split Sazka eLEAGUE? Pomozte nám posunout největší CZ/SK ligu ještě dál

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě neskončila ani letošní sezona Sazka eLEAGUE a my už intenzivně pracujeme na té další. Chystáme několik novinek, které posunou a ještě zatraktivní naše soutěže. Chceme přitom vycházet i z vaší zpětné vazby. Jak se vám líbil uplynulý split? Staňte se se spolutvůrci jedinečného esportového projektu.



Připravili jsme pro vás online dotazník. Najdete ho na tomto odkazu.

Vážíme si každé konstruktivní zpětné vazby, ať už pozitivní nebo kritičtější. Sazka eLEAGUE je projekt, který chce posouvat esportovou komunitu a dopřát místním fanouškům to nejlepší z oblíbených herních titulů.

Vrcholem podzimního splitu byl stejně jako loňský rok herní veletrh For Games. Jeho největší atrakcí bylo offline finále CS:GO Dota 2 lig. Zapracovali jsme na produkci, představili nový, větší, formát stage, kdy hráči byli tváří v tvář svým fanouškovským kotlům a připravili pro vás originální doprovodný program. 

Poprvé v historii milionové ligy se v populárním Counter-Striku radoval se zisku titulu někdo jiný než Sinners. V napínavém duelu si vystříleli zlaté prsteny hráči Enterprise, kteří zdolali jedno z největších překvapení druhé poloviny sezony - eSubu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud