7. prosince 2022 • 16:04

Nezbytná součást výbavy profesionálních esportovců. Hráči se na For Games “opírali” o stoly Liftor

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Špičkové monitory, intuitivní myši a klávesnice, které splňují ty největší gamerské požadavky. Nejen to patří do základní výbavy na každé vrcholné sportovní akci. Důležité je také herní “zázemí” pro hráče na stagi. Vedle kvalitních křesel do této výbavy patří i stoly. Na finále Sazka eLEAGUE tuhle nezbytnost zajistily herní stoly české značky Liftor.



Širokou nabídku modifikovatelných herních stolů najdete přímo na stránkách značky Liftor. Při přípravě finálové show v Counter-Strike a Dota 2 na herním veletrhu For Games jsme se zabývali každým detailem tak, aby se její účastníci cítili jako na světové akci, a proto jsme jim na esportový turnaj dopřáli polohovací gaming stoly, u kterých je možné hrát vsedě i vestoje. 

Ať už jste gamer, který hraje oblíbené tituly pro radost, nebo se snažíte prorazit v esportu a chcete si dopřát to nejlepší vybavení, určitě můžete na zmíněné herní polohovací stoly vsadit. Kromě jiného mezi jejich největší výsadu patří kvalita a univerzálnost. 

Soustřeďte se na hru 

V arzenálu profesionálních herních polohovacích stolů Liftor Gaming  nechybí paměťový ovladač s LED displejem. Vy se tak můžete během pár vteřin už plně soustředit na váš výkon v rozhraní, na které jste zvyklí.

“Prakticky zaoblené rohy umožnují větší pohodlí u stolu a dostatek místa pro všechna potřebná vybavení k online hraní,” dodává výrobce. Stůl si tak nastavíte podle vlastních potřeb. Můžete střídavě sedět i stát, což má příznivý dopad na vaše zdraví. Pokud jste opravdový fajnšmekr, můžete si nechat od Liftoru vyrobit desku stolu na míru. 

Na finále Sazka eLEAGUE si užívali kvalit stolů Liftor profesionálové z organizací Entropiq Prague, eSuba, Sinners a Enterprise, kteří ve svých řadách měli hráče z Bulharska a Rumunska. Ostatně podívejte se na atmosféru z For Games v našem aftermovie.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud