16. března 2017 • 15:01

NEJ hráči kola ePojisteni.cz ligy: Dobrý Trávník i ten, co odstřelil Holoubka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před blížícím se 21. kolem ePojisteni.cz ligy jsme pro hráče Sazka Fantasy připravili přehled, kterým hráčům se v minulém zápase dařilo nejvíce z pohledu získaných Fantasy bodů. Překvapili hráči Boleslavi, v dohrávce bodově vybuchli záložníci Jablonce. Přihodili jsme i pár užitečných informacích pro následující kolo. Na nejlepší hráče 20. kola ePojisteni.cz ligy včetně dohrávek se podívejte v článku.



Brankáři

7 – Matúš Kozáčik, Filip Rada, Jan Šeda

Již tradičně se mezi brankáři umístili nejlépe ti, kteří vychytali čisté konto a jejich tým se radoval z výhry. Největší potenciál do příštího kola má podle nás Filip Rada z Dukly. Tu čeká malé pražské derby s Bohemians, kteří na jaře ještě nedali gól.

Obránci

15 – Douglas da Silva

Svým golem srazil vaz trenérskému duu Sparty Holoubek, Požár. A mimochodem vystřelil Boleslavi první jarní výhru. Hodně důležitou, modrobílí si potřebovali zvednout sebevědomí jako sůl. Nečekané vítězství by mohlo pomoci v zápase na Slovácku, které se mimochodem střelecky trápí. Nad volbou Douglase pouvažujte i v příštím kole.

Mladá Boleslav - Teplice: Da Silva po rohu hlavičkoval mimo
Video se připravuje ...

13 – Marek Janečka

Povoláním obránce začal nastupovat v záložní řadě. Tím pádem má větší šanci na skórování a jeho potenciál je v Sazka Fantasy obrovský. Tento scénář potvrdil v zápase s Jihlavou a nikde není vyloučeno, že by se mohl prosadit i proti trápícímu se mistrovi z Plzně.

Záložníci

16 – Lukáš Budínský

Záložník Karviné je v životní formě. Góly mu tam padají a navíc dokáže i distribuovat přesné pasy, ze kterých gólově těží jeho spoluhráči. Jeho tvrdá a velmi přesná střela je momentálně jednou z nejlepších v lize. Karvinou čeká příští kolo Plzeň, která se trápí. Budeme svědky překvapení?

10 - Michal Trávník, Mizard Mehanovič, Zinedin Mustedanagič

Konečně se dočkal. Michal Trávník se trefil v dohrávce s Hradcem poprvé v lize za Jablonec, do kterého přestoupil v létě 2015. Jeho spoluhráč Mizard Mehanovič na jaře kope velmi dobře, v lize už dal tři branky. Velmi zajímavý výkon podal talent Sparty ve službách Dukly, který se dočkal první branky v lize. Mustedanagič ukázal velký gólový potenciál a neměl by hráčům Sazka Fantasy uniknout.

Jablonec - Hradec Králové: Trávník hlavičkoval úplně volný a Jablonec vede 1:0
Video se připravuje ...

Útočníci

8 – Milan Škoda

Kanonýr Slavie si pomalu ale jistě jde pro vítězství v boji o nejlepšího střelce ligy. Sešívaní se na něho můžou spolehnout, na správném místě byl i v zápase s Teplicemi, když dorazil Mešanovičovu bombu do břevna. Slavia hraje v Liberci, proti kterému se Škodovi nebývale daří.

Sestavte si vlastním tým z hráčů ePojisteni.cz ligy a hrajte každý den o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

7 – Tomáš Wágner

Na gól v novém angažmá stále čeká, ale jeho výkony si Karviná musí pochvalovat. V posledním zápase si připsal asistenci na úvodní branku. Že by gólové prokletí v novém klubu zlomil proti Plzni, kde také působil? Nedivili bychom se.

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud