26. února 2021 • 10:10

Pravděpodobné sestavy: rozjeté Slovácko přivítá Slavii, porazí Opava i Jablonec?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednadvacáté kolo české nejvyšší fotbalové soutěže je tady! V 18 hodin ho zahájí souboj mezi Libercem a Pardubicemi. V sobotu může opět překvapit Opava, kam zavítá Jablonec. Nabitý program náš čeká i v neděli, kdy rozjeté Slovácko přivítá Slavii. Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun!



Liberec - PardubiceFoto Sport
Oba týmy dělí v tabulce jen dva body, což slibuje poměrně vyrovnanou podívanou. Mírným favoritem každopádně zůstává pátý Liberec. V barvách Slovanu se gólově konečně chytl Imad Rondić (11,9 milionů).

Opava - JablonecFoto Sport
Opava v minulém kole dokázala zvítězit v Českých Budějovicích. To je pro domácí hráče obrovský pozitivní impuls. Hosté jsou momentálně v krizi. Z posledních 4 ligových duelů získali jediný bod a ani jednou neudrželi čisté konto. Trefit by se mohl Tomáš Smola za 7,3 milionů.

Bohemians - BudějoviceFoto Sport
Budějovice se začaly trápit v koncovce. Oproti minulému utkání se vrací do sestavy stoper Maxym Talovierov (8,7 milionů), což je pro hosty dobrá zpráva, směrem dopředu to ale příliš nepomůže.

Baník - TepliceFoto Sport
Teplice se podobně jako Baník na jaře trápí a stále čekají na první výhru v novém kalendářním roce. Teplice sice umí na Baník zahrát, když s ním neprohrály už třikrát v řadě, nicméně Severočeši mají letos nejhorší obranu v rámci ligy. Jan Laštůvka (8 milionů) udrží čisté konto. 

Brno - PlzeňFoto Sport
Plzeň před týdnem porazila Bohemians. Velkou zásluhu na tom měl Jean David-Beauguel (10,1 milionů). Domácí se musí obejít bez stopera Pernicy, který v Brně hostuje právě z Plzně, což je obrovská ztráta.

Boleslav - KarvináFoto Sport
Boleslav na výhru čeká už 12 utkání. Vzájemné duely s Karvinou končí hodně často remízou. Hosté prohráli z posledních čtyř ligových utkání jediný zápas. 

Olomouc - ZlínFoto Sport
K výhře má o něco blíž Olomouc, která porazila Zlín třikrát z posledních čtyř vzájemných duelů.  Koncovka Zlína je až na výjimky podprůměrná. V sestavě by neměl chybět Pablo González (10,7 milionů).

Slovácko - SlaviaFoto Sport
Slovácko je třetí a pomýšlí na evropské poháry, lídr tabulky má v nohách těžký duel v anglickém Leicesteru. Slovácko dokázalo vloni doma Slavii porazit, gólově se prosadí i tentokrát. Trefí se domácí Jan Kliment - 11,2 milionů.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud