7. května 2021 • 09:45

Pravděpodobné sestavy: zůstane Slavia neporažena? Liberec bez Sadílka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší fotbalová liga míří do finiše! 31. kolo zahájí už dnes večer souboj mezi Jabloncem a Teplicemi. Slavia neprohrála rekordních 42 ligových utkání v řadě, prodlouží svou sérii v neděli proti Olomouci? Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a nezapomeň, že v každém kole se i nadále hraje o ceny za téměř šest tisíc korun.



Jablonec - TepliceFoto Sport
Jablonec dokázal porazit Teplice už šestkrát v řadě. Severočeši mají výbornou formu. Střeleckou fazonu má Ivan Schranz (12,3 milionů), který bojuje o korunu střelců, probudil se i Martin Doležal (12,5 milionů).

Zlín - OpavaFoto Sport
Mizérie Zlína se protáhla už na sedm zápasů, před týdnem ale dokázali „ševci“ alespoň remizovat v Teplicích. Navzdory špatné formě jsou domácí favoritem, na Letné totiž přivítají poslední Opavu, které se na cizích hřištích vůbec nedaří.

Plzeň - PříbramFoto Sport
Plzeň se potřebuje rychle oklepat z debaklu v Edenu a má k tomu ideálního soupeře. Do Štruncových sadů přijede Příbram, která je už jednou nohou prakticky ve druhé lize. V obraně vše pohlídá David Limberský (6,9 milionů)

Brno - BoleslavFoto Sport
Brno ztrácí na záchranu čtyři body a tým má doslova nůž na krku. V každém ze zbývajících čtyř utkání musí Zbrojovka riskovat a hrát na vítězství. Hosté jsou dlouhodobě ofenzivně laděným týmem, směrem dopředu má Boleslav kvalitu, pokud bude bodovat, zajistí si prakticky záchranu. Tu by mohl vystřelit Michal Škoda (9,9 milionů).

Bohemians - LiberecFoto Sport
Bohemians drží sérii deseti zápasů bez porážky. Také forma Liberce není špatná, hosté neprohráli třikrát po sobě. Slovanu ale bude chybět motor zálohy Michal Sadílek, domácí navíc poženou vpřed skvělí fanoušci. David Puškáč (8,7 milionů) si připíše minimálně asistenci.   

Budějovice - PardubiceFoto Sport
Budějovice před týdnem konečně utnuli dlouhou sérii bez výhry, když si přivezli tři body z Příbrami. Proti rozjetým Pardubicím ale čeká Budějovice podstatně těžší zkouška. V minulém kole udělal Benjamin Čolić (9,3 milionů) 14 bodů do Sazka Fantasy! 

Karviná - SlováckoFoto Sport
Karviná je pro Slovácko oblíbeným soupeřem, slezský klub porazilo pětkrát v řadě. Karviná je ale zachráněná a může hrát uvolněně, což je směrem dopředu vždy výhoda. Hosté jsou naopak z formy a pod tlakem. Střelecky se prosadí domácí  Michal Papadopulos (8,7 milionů).

Olomouc - SlaviaFoto Sport
Slavia má do konce ročníku jasný cíl: uhrát aktuální sezonu bez porážky a navyšovat stávající rekord v neporazitelnosti. Kouč Trpišovský promíchá sestavu oproti derby S. Oba celky se střetly poměrně nedávno v MOL Cupu a Slavia vyhrála rozdílem třídy. Také tentokrát bude mít navrch, domácí dohrávají sezonu bez výraznější motivace. Ondřej Kolář (11,3 milionů) udrží čisté konto.  

Sparta - BaníkFoto Sport
Sparta musí překonat zklamání z pohárového derby, boj o druhou příčku v lize se navíc pořádně zkomplikoval. Mužstvo je tak pod obrovským tlakem, někteří hráči jsou zranění, další z formy. Do toho rezonuje kauza Plavšič. Pro Baník jsou domácí úhlavní rival, a tak půjdou do utkání pořádně namotivovaní. 

Nejlepší hráči 30. kola v Sazka Fantasy:


Brankář: Vojtěch Vorel – České Budějovice, 11 bodů

Obránce: Benjamin Čolič – České Budějovice, 14 bodů

Záložník: Jakub Pešek – Liberec, 13 bodů

Útočník: Mick Van Buren – Slavia, 10 bodů

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud