6. dubna 2022 • 10:00

Zapoj se do Sazka Fantasy CS:GO k Sazka eLEAGUE. Ve hře je 100 tisíc korun

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celkově 100 000 korun rozdělených do výher za jednotlivá kola a také za celkové vítězství. Populární Sazka Fantasy je zpět a i letos zpříjemní sledování Sazka eLEAGUE CS:GO. Novinek ke hře je hned několik.



Sledování zápasů v Sazka eLEAGUE CS:GO bude opět okořeněno také možností zapojení se zdarma do Sazka Fantasy ligy. Uživatel, který se přihlásí nebo registruje na webu Sazka Fantasy dostane možnost sestavit si svoji soupisku 5 hráčů s určitými specializacemi. Následně bude sledovat to, jak se jim bude ve hře dařit.

Výkonnost a forma hráčů se odráží na virtuální ceně v rámci fantasy. Ti nejlepší, kterými jsou například forsyy nebo NEOFRAG ze SINNERS, stojí okolo 26 milionů. Naopak nejlevnějšími jsou aktuálně nováčci z Inside Games nebo mladí hráči Dark Tigers. Při skládání soupisky se pokus vlézt do stamilionového rozpočtu, aby ses vyhnul případné penalizaci za jeho překročení.

Ani letos neodejdou ti nejlepší uživatelé Sazka Fantasy s prázdnou. Během každého kola se v cenách rozdá 9 100 Kč mezi 25 hráčů, ti nejlepší v celkovém žebříčku za celý split si rozdělí v hlavním turnaji 10 000 Kč. Zároveň bylo zařazeno hned několik novinek.

Novinky Sazka Fantasy pro 1. split v roce 2022:

Změny se týkají zejména úpravy v bodování tak, aby došlo k co největšímu vybalancování hry. Zároveň byl zařazen prvek "Knife Kill", kdy hráč získává body, pokud dokáže zabít soupeře nožem. Když je naopak zabit, body ztrácí.

Upravené bodování

  • přidán "Knife Kill" +40 / -20 bodů
  • každý nově dostane za Entry Frag 2 body
  • za položení nebo zneškodnění bomby dostane každý hráč nově jen 2 body

Technické úpravy

  • byl vytvořen nový datový feed, který zajistí rychlé přičítání bodů a vyhodnocování

Kompletní informace o novinkách ze Sazka Fantasy najdeš na oficiálním webu, kde si můžeš vytvořit soupisku a zapojit se tak do boje s dalšími hráči a fanoušky!

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud