11. května 2022 • 09:58

Experti volí TOP sestavu hokejového turnaje. Koho vybrat jako kapitána?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejové mistrovství světa odstartuje ve Finsku už tento pátek a Sazka Fantasy vám již popáté přináší možnost sestavit si vlastní tým hokejových mistrů a vyzvat své přátele a tisíce dalších trenérů! V rámci turnaje si zasoutěžíte o výhry za celkem 200.000 Kč a 8 zájezdů v celkové hodnotě 80.000 Kč. Koho pošlete do první lajny? Inspirovat se můžete sestavami redaktorů deníku Sport.  



Jan Denemark, redaktor deníku Sport

Klíčem jsou obránci. Tím jsem se při tvorbě sestavy řídil. Hodně věřím, že ofenzivní trio beků Seth Jones, Sami Vatanen a Thomas Chabot urve body na přesilovkách a dokáže se i prosadit. To samé pak čekám od ofenzivního lídra Finů Sakari Manninena a hlavně Drakea Bathersona, jenž měl vynikající sezonu v NHL. Je ale pravda, že první duely bývají v tomhle nevyzpytatelné, klidně se může nějaké překvapení zrodit a proto jsem síly v týmu rozložil a jsou v něm zástupci všech čtyř favoritů.

 

Matěj Setíkovský, redaktor deníku Sport

Na soupisku Kanady se muselo čekat déle, ale vyplatilo se. Rozhodl jsem se při sestavování svého fantasy týmu rozhodně vyčkat, abych mohl použít hned čtveřici Kanaďanů. Mimořádně šikovného obránce Chabota jsem navíc zvolil kapitánem. V úvodním zápase proti nevyzpytatelnému Německu věřím ve výhru „javorových listů“. První den mistrovství nadále favorizuji Slovensko proti Francii, USA proti Lotyšsku a Finsko proti Norsku. A podle toho moje fantasy vypadá. Hodně se těším na mladé Slováky Nemce se Slafkovským a rozhodl jsem se jim věřit. V brance mám, doufám, finskou jedničku. Olkinuora odchytal většinu zápasů před MS.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud