26. května 2022 • 09:47

Experti volí sestavu pro čtvrtfinále. Sázka na Finy, ale také víra z Pastrňáka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ve čtvrtek startují čtvrtfinálové boje na MS ve Finsku a hráči Sazka Fantasy si již nyní mohou sestavit vlastní tým! V rámci turnaje se hraje o výhry za 200 tisíc a 8 zájezdů. Koho pošlete do první lajny a kdo bude vaším kapitánem? Inspirovat se můžete sestavami redaktorů deníku Sport.  



Matěj Setíkovský, redaktor deníku Sport

Ve čtvrtfinále není vůbec nic jistého. Zápasy od 15:20 se mi zdají vyrovnanější, než ty večerní. Z duelu Česka s Německem věřím pouze zkušenému kapitánovi Romanu Červenkovi, jinak čeká svěřence Kariho Jalonena tuhý boj. Večer vidím přeci jen jasnější favority. Věřím Švýcarsku a domácímu Finsku. U Suomi především jejich brankáři, dva beky ale do sestavy zařazuji taky. Mými trumfy by se měli z útočníků jinak stát Nico Hirschier a Mikael Granlund.

Adam Lacek, redaktor deníku Sport

Ve čtvrtfinále nejvíc věřím Finům, zcela jednoznačně. Do branky dávám démona Jussiho Olkinuoru, který se na šampionátu pyšní až neuvěřitelnou úspěšností 99 % a průměrem 0,2 gólu na zápas. Dostal jediný gól v pěti zápasech! K němu ještě bek Heiskanen, útočníci z prvního útoku Manninen a Hartikainen a trochu skrytý kůň Joel Armia. Dál věřím Čechům a Švýcarům. Filip Hronek podle mě už konečně zaboduje a postup zařídí David Pastrňák. Věřím, že se největší česká hvězda minimálně jednou prosadí, takže dostal „céčko“. Trochu riskantní tah je s Jakubem Vránou, ale uvidíme. Kvůli problémům s rozpočtem jsem pak vsadil na relativně levné, přitom úspěšné švýcarské obránce Mosera a Siegenthalera. A do útoku ještě Pius Suter, který na turnaji také bodově výrazně přispívá.

Jan Denemark, redaktor deníku Sport

Pasta se zase bude podávat v několika chodech. Aspoň s tím jdu do čtvrtfinálové sestavy, kdy kapitánem volím českého lídra Davida Pastrňáka. Nyní vybírat sestavu už je o něco složitější a to především z hlediska peněz, protože vejít se pod 100 milionů není snadné. Každopádně věřím v postup Finska, Švýcarska a Kanady. Proto volím z jejich kádrů několik borců, kdyby se stalo, že některý z tipů nevyjde. Zajímavá jména jsou pro mě Dean Kukan a Jere Sallinen. První má dobrou cenovku a hraje velké minuty a druhý se objevuje na finské přesilovce.

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud