3. srpna 2014 • 19:12

CELÝ SESTŘIH: Naděje Boleslavi zničil Hruška, Dukla veze výhru

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Mladé Boleslavi v první lize nenavázali na úvodní výhru z Jihlavy a ve druhém kole doma podlehli Dukle 0:1. Pražský celek si díky gólu francouzské posily Jeana-Davida Beauguela ze třetí minuty naopak připsal premiérové vítězství v sezoně. Svěřenci Karla Jarolíma nenapravili čtvrteční debakl 1:4 s Lyonem v úvodním duelu třetího předkola Evropské ligy.



Dukla při předchozích třech ligových zápasech v Mladé Boleslavi vždy prohrála a velký krok ke zlepšení bilance udělala hned v úvodu. Domácí brankář Hruška špatně zpracoval malou domů od Bořila, míč se odrazil k Beauguelovi a útočník Dukly při prvním ligovém startu v základní sestavě snadno skóroval už po třech minutách.

Domácí se dlouho nemohli dostat do rytmu. Až ve 29. minutě se v prvním náznaku výraznější šance ocitl Kysela, jenž si naběhl na dlouhou přihrávku Ščuka, ale zpracování za obranou Dukly se mu nepovedlo. Chudý si o dvě minuty později poradil i hlavičkou Navrátila, Čajič na druhé straně z přímého kopu pálil mimo.

Kompletní sestřih zápasu Mladá Boleslav - Dukla Praha 0:1
Video se připravuje ...

Domácí se na začátku druhého poločasu pokusili oživit hru nasazením útočníka Lalkoviče, který přišel před týdnem po vypršení smlouvy v Chelsea. Slovenský mládežnický reprezentant po šesti minutách na hřišti připravil střeleckou pozici Šislerovi, který však z hranice šestnáctky výrazně minul.

Jinak ale Středočeši příliš nebezpeční nebyli a naopak mohli inkasovat po dalších akcích aktivního Beauguela. Střelec prvního gólu nejprve v 61. minutě nevyřešil brejk s Gedeonem a za dalších deset minut ho zblízka ve velké šanci vychytal Hruška.

Až v 81. minutě pálil domácí Ščuk nebezpečně z hranice šestnáctky, jenže brankář Chudý míč vyrazil a další těžký zákrok ke druhé vychytané nule při druhém startu v české lize už nepotřeboval.

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 0:1 (0:1)
Branka: 3. Beauguel. Rozhodčí: Královec - J. Paták, Hájek. ŽK: Gedeon, Karavajev, Berger, Chudý (všichni Dukla). Diváci: 3267.

Sestavy:

M. Boleslav: Hruška - Kysela, Smejkal , Navrátil, Bořil - Ščuk, Šisler - Skalák, Šultes (62. Magera), Vukadinovič (46. Lalkovič) - Ďuriš (62. Wágner). Trenér: K. Jarolím.
Dukla: Chudý - Karavajev, Štětina, Vorel, Matěj Hanousek - Čajič, Gedeon (81. Hlinka), Marek Hanousek - Berger, Beauguel (90. Jeřábek), Krmenčík (38. Mareš). Trenér: Kozel.

Mladá Boleslav - Dukla: Obrovská hrubka domácího brankáře
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Dukla: Dvojitá šance Jasmina Ščuka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud