Jan Podroužek
29. listopadu 2014 • 21:08

Patnáctý Liberec: Pokuta skoro MILION a na tribuně Vlastimil Petržela

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas v Příbrami byl jen symbolickým dovětkem za hrozným podzimem. Slovan prohrál 0:1, ani jednou nevystřelil na bránu, neměl žádnou šanci. A přijde pokuta. Za to, že liberecký tým nezískal v posledních dvou zápasech alespoň čtyři body, ale jen jeden, hráči i realizační tým zaplatí skoro milion korun.



„Máme bodů, kolik máme, a já myslím, že si ty pokuty zasloužíme. Co k tomu dodat?“ smířil se s trestem vyměřeným sportovním ředitelem Janem Nezmarem kapitán Josef Šural.

Jen o finanční zátěži to ve Slovanu ale není. Zprudka se teď bude otřásat pozice hlavního trenéra Samuela Slováka, o rezignaci přemýšlí i právě Nezmar, který se nezříká zodpovědnosti za zpackaný podzim, v němž přišly pouhé dvě výhry.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Příbram - Liberec 1:0
Video se připravuje ...

„Ta možnost tady je, stát se to může. Jsem trenér a naše postavení v tabulce není dobré, ale sám neodstoupím, nemám to v povaze. Jsem placený za výsledky týmu, vedení klubu za to, aby dělalo takové rozhodnutí,“ řekl o možném vyhazovu Slovák.

Na tribuně přitom utkání sledoval Vlastimil Petržela, současný kouč druholigové Vlašimi. Podle pár dní starých výroků Jana Nezmara má ale Slovák důvěru.

„Teď bude dost času, aby se udělala analýza, kde jsme udělali chyby, kdy byla příčina. Chceme být výš, ale uvidíme, jak to dopadne,“ vyjádřil se Slovák k možnosti, že se Slovan nemusí probrat a mohl by dopadnout jako Olomouc v minulé sezoně. Tým s tradicí a slušným zázemím, který se nezachrání v lize…

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud