21. února 2016 • 18:03

Hrál si na Maradonu? Vyloučený Baroš to schytal od kouče i od fanoušků

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrátil se na Letnou po čtrnácti letech a chtěl prolomit své osobní prokletí. Nakonec přidal další nevalné představení. Útočník Boleslavi Milan Baroš musel z utkání se Spartou (0:2) odejít předčasně. Po dvou žlutých kartách ho sudí Jílek poslal předčasně do sprch, na cestu ho domácí fanoušci vyprovázeli drsnými nadávkami.



V roce 2000 šel na Letné po pěti minutách ze hřiště. O rok později v květnu utrpěl s Baníkem debakl a v říjnu téhož roku opět, navíc nevyzrál na brankáře Petra Čecha. Tak vypadala dosavadní představení 34letého zkušeného útočníka na hřišti pražské Sparty.

Barošova prokletá Letná: Maradonova ruka + kop do hlavy = červená
Video se připravuje ...

V nedělním utkání se na Letnou vrátil znovu jako ligový soupeř, tentokrát v dresu Mladé Boleslavi. A na tento duel opět nebude vzpomínat v dobrém.

Z utkání odcházel předčasně kvůli červené kartě, kterou vyfasoval v 81. minutě po druhé žluté po souboji s Costou . Zbytečná byla už ta první, když ve 40. minutě sáhl po balonu rukou v souboji s Lukášem Váchou .

„Nevím, jestli si hrál na Maradonu a myslel, že si toho nikdo nevšimne,“ zlobil se po první žluté trenér Boleslavi Karel Jarolim. „Asi nějaký reflex, ale každopádně zbytečná,“ dodal kouč Středočechů.

Víc ho trápila druhá žlutá karta, kterou Baroš obdržel poté, co zasáhl Costu nohou do obličeje. „Costa to hrál metr nad zemí, nebyla to situace, že by musel dostat kartu,“ myslel si Jarolím. „Tu hlavu měl hodně nízko,“ připomněl.

Sparta - Mladá Boleslav: Baroš kopl Costu do hlavy a dostal druhou žlutou
Video se připravuje ...

Na jméno bývalému reprezentantovi nemohli přijít domácí fanoušci. Ti Barošovi po obou kartách nadávali a uráželi ho. Když zasáhl Costu, většina spustila pokřik „Cikáne!“ doplněný „Baroš je č*rák“.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Mladá Boleslav 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud