24. dubna 2016 • 09:55

Ty č*ráku, řekl Soungole sudímu. Nepřijatelné, zlobil se kouč Teplic

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Závěr utkání v Edenu? Největší roli hrály emoce. V 86. minutě utkání se podařilo vyrovnat teplickému Ivu Táborskému na 2:2, v 93. minutě však mohla Slavia vedení získat zpět. Sudí totiž za faul Admira Ljevakoviče nařídil pokutový kop pro domácí. Ti ho sice neproměnili, přesto si rozhodčí následně vyslechl od hostujícího Daniela Soungoleho pěkně jadrný výraz. "Ty č*ráku," počastoval ho česky záložník z Pobřeží slonoviny. A dostal ještě po konci utkání červenou kartu.



Už to vypadalo, že Teplice přijdou na Slavii o cennou remízu.  Ve třetí minutě nastaveného času totiž rozhodčí písknul penaltu po faulu Ljevakoviče , který kravatou sundal k zemi v pokutovém území Jiřího Bílka.

Slávista Josef Hušbauer nabídnutou šanci ale nevyužil. Zápas tedy skončil 2:2, přesto některé hráče stále ovládal vztek. Jedním z nich byl i teplický záložník Daniel Soungole. Ten po konci utkání ukázal, co už se z češtiny naučil. Sudího Jiřího Houdka totiž počastoval nadávkou "Ty č*ráku." Arbitr to následně zmínil v zápisu o utkání.

Slavia - Teplice: Ljevakovič fauloval Bílka, Hušbauer neproměnil penaltu
Video se připravuje ...

Za to dostal červenou kartu, pro počínání svých svěřenců v samotném závěru ovšem neměl pochopení teplický kouč David Vavruška. „Bavíme se o odolnosti týmu. Když jsme utkání svou vůlí a pracovitostí uhráli na přijatelnou remízu, tak řešíme poslední nákop před bránu zkratovitě. Chování Soungoleho je pro mě také nepřijatelné," kroutil hlavou kouč.

Výřez zápisu o utkáníFoto iSport.cz

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Teplice 2:2. Hušbauer v závěru zahodil penaltu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud