iSport.cz
20. května 2016 • 09:01

Plzeň má smůlu, trenér Trpišovský bude pokračovat v Liberci

Autor: iSport.cz, Hynek Preisler
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

U Nisy to byla dlouhá noc, výsledkem jednání je podle informací Sportu setrvání úspěšného kouče Jindřicha Trpišovského v Liberci i pro příští sezonu. Čtyřicetiletý kouč, o kterého usilovaly další kluby, prodloužil se Slovanem smlouvu o další rok s následnou opcí. Liberec o tom informoval na dnešní tiskové konferenci.



Pokud by čtyřicetiletý kouč pod Ještědem skončil, Slovanu měl podle všeho hrozit i odchod sportovního ředitele Jana Nezmara.

Situaci ve třetím klubu Synot ligy ovlivnil náhlý konec trenéra Karla Krejčího v mistrovské Plzni, která si jako náhradu vyhlédla právě libereckého kouče, jehož práci dlouhodobě sleduje a uznává a se kterým Viktoria usilovně jednala o přesunu do Doosan Areny.

„Ve Slovanu jsem spokojený a možná, že spokojený je slabé slovo,“ uvedl ještě včera Trpišovský v klubovém rozhovoru s fanoušky. Do hry však vstoupila mistrovská Plzeň.

Po dnešní noci ovšem musí na západě Čech najít jiné řešení, neboť Trpišovský setrvává v Liberci, se kterým ve své premiérové sezoně v nejvyšší soutěži obsadil v lize třetí místo a dovedl ho i do základní skupiny Evropské ligy.

"Prožili jsme perné dva tři dny. Občas se ve fotbale potkáváme s větami a prohlášeními typu, že tahle nabídka se neodmítá. Z mého pohledu trenér takovou nabídku dostal, proto si vážíme o to víc, že to nakonec dopadlo jinak," řekl na tiskové konferenci Nezmar.

O stejné bude usilovat i v následujícím ročníku ze 3. předkola Evropské ligy.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

TOP 5 gólů sezony: Podívejte se na nej branky Liberce
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Zlín 4:3. Domácí poskočili na třetí místo
Video se připravuje ...


Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud