1. června 2016 • 09:27

Boleslav hlásí posilu, ze Slovácka přichází záložník Valenta

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

První oficiální posilu hlásí pohárový účastník z Mladé Boleslavi. Do ambiciózního klubu přichází záložník Jiří Valenta, jemuž skončila smlouva na Slovácku. V Boleslavi podepsal kontrakt na tři roky. Informaci potvrdil na Twitteru hráčův agent David Nehoda.



Mladá Boleslav po odchodu Jasmina Ščuka opět vyztužuje střed zálohy, ze Slovácka přichází šikovný středopolař Jiří Valenta, který ve středočeském klubu podepsal smlouvu na tři roky. Valentovi po právě skončené sezoně vypršel na Slovácku kontrakt a nový nechtěl podepsat, chtěl být blíž Praze, kde má rodinu.

Osmadvacetiletý hráč strávil na Slovácku poslední čtyři sezony, předtím působil na Žižkově a Jablonci. Celkem má v lize odehráno 203 zápasů a vstřelil 27 gólů. "Jedná se o kvalitního fotbalistu, který má vzhledem ke svému věku velmi bohaté zkušenosti. Věřím, že bude posilou," řekl prezident mladoboleslavského klubu Josef Dufek.

Valenta je první oficiální posilou Boleslavi před novou sezonou. Středočeši by měli brzy dotáhnout také příchod obránce Miroslava Keresteše z Brna.


Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud