7. července 2016 • 20:55

Hajduk - Slavia 1:0. Pražanům generálka na poháry nevyšla

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie své posledním přípravné utkání před předkolem Evropské ligy nezvládli. Svěřenci trenéra Dušana Uhrina podlehli Hajduku Split 0:1. Utkání v chorvatském Splitu rozhodl v nastavení prvního poločasu útočník Nikola Vlašič. V druhém poločase měl velkou šanci vyrovnat Muris Mešanovič, ale v konkovce selhal. 



Hajduk byl nebezpečnější a po pár minutách pálil před vápnem Kožulj, jeho střela ale těsně minula tyč. Odpověď Jasmina Ščuka se také mezi tyče nevešla. Posila z Mladé Boleslavi byla ale hodně vidět v sešívaném dresu, stejně jako gólman Berkovec. Ten zasáhl proti přímému kopu Kožulje.

Chvíli před poločasem měla tutovku Slavie. Nejprve v ideální pozici Mešanovič jen nastřelil gólmana, Ščuk mohl dorážet do prázdné branky, ale jeho pokus odehrál obětavě ve skluzu stoper Čosič. A tak se dočkali domácí. V nastavení prvního poločasu se po centru Juranoviče z pravé strany a patičce jednoho z hráčů Hajduku prosadil Nikola Vlašič a poslal míč pod padajícím Berkovcem do sítě.

Trenér Dušan Uhrin po přestávce střídal, poslal do hry čerstvá křídla, ale gólově se jeho svěřenci stejně neprosadili. Šanci měl Mešanovič, když šel sám na gólmana, který se mu vrhl pod nohy. Útočník upadl, ale výsledkem byla jen žlutá karta pro hráče Pražanů.

Pak sice míč do sítě hráči Slavie dopravili, ale obránce Michael Ngadui to dokázal jen za pomoci ruky a gól nemohl platit. I proto Pražané podlehli Hajduku Split 0:1. Podrobnosti k utkání zveřejnily internetové stránky Slavie.

Hajduk Split - Slavia Praha 1:0 (1:0)
Branka: 45. Vlašič.

Sestava Slavie: Berkovec - Holík, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček - Mihalík (50. Mingazov), Hušbauer, Ščuk (69. Barák), Zmrhal - Mešanovič (73. Van Buren). Trenér: Uhrin ml.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud