19. července 2016 • 19:48

West Ham - Slovácko 2:2. Parádní závěr! Civič zaskočil slavného soupeře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slovácka se v rámci letní přípravy střetli v Rakousku s anglickým West Hamem United. Proti slavnému soupeři drželi svěřenci Stanislava Levého krok, přesto ještě pět minut před koncem utkání prohrávali 2:0. Pak ale začal úřadovat střídající záložník Eldar Civič a dvěma góly vystřílel Slovácku velmi cennou remízu 2:2.



Slovácko sehrálo historicky první zápas s týmem z Premier League. Úvodní respekt k soupeři vedl k tomu, že si šance vypracovávali hlavně Angličané a v 36. minutě se ujali vedení po brance Noblea.

V sestavě West Hamu ještě chyběl francouzský reprezentant Dimitri Payet, přesto přišel z levé strany kvalitní centr, po němž hlavou zvýšil Fletcher.

Slovácko se však nevzdalo a v posledních deseti minutách West Ham zatlačilo. Nejprve neuspěl ve velké šanci Diviš, ale po rohovém kopu už snížil Civič, který se trefil hlavou přesně pod břevno. V poslední minutě ke stejnému hráči propadl centr z pravé strany a Civič ho znovu poslal tvrdou ranou do téměř totožného místa a zařídil remízu.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Přípravné fotbalové utkání:

Příbram - Hořovicko 3:0 (2:0)
Branky: 4. Wodeczki, 21. Rezek, 84. Mahmutovič.

Sestava Příbrami: Hruška (46. Boháč) - Ferrara, Tregler, Chaluš, Divíšek - Rezek, Pilík, Moravec (46. Bounerane), Krameš, Wodecki - Majtán (46. Mahmutovič). Trenér: Pulpit.

Viktoria Plzeň - Lokomotiv Moskva 0:0

Sestava Plzně: Kozáčik - Rajtoral (46. Matějů), Baránek (46. Hejda), Hubník, Limberský (78. Řezník) - Hořava (46. Kučera), Hrošovský (85. Hromada) - Petržela (46. Kopic), Kolář (81. Bakoš), Kovařík - Ďuriš (56. Krmenčík). Trenér: Pivarník.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud